Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Γυμνάζεται και στα... ρεπό ο Νταβίντ Αγκάνθο!


Σε διήμερο ρεπό βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Αρη. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο».

Σε ότι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, οι Μιχάλης Κύργιας, Βασίλης Τριανταφυλλάκος και Άντι Ρένια θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που αισθάνεται καλύτερα, θα αρχίσει σταδιακά να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς.

Από εκεί και μετά, μέχρι τις 17 του μήνα θα απουσιάζει από τις προπονήσεις της ομάδας ο 20χρονος διεθνής τερματοφύλακας Σωκράτης Διούδης, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων (U-21), ενώ ο Ηλίας Σταυρόπουλος θα ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων (U-19) την ερχόμενη Δευτέρα (14/10).

Και ενώ η ομάδα του έχει ρεπό, ο Νταβίντ Αγκάνθο προτίμησε να επισκεφθεί το γυμναστήριο, ώστε να μη χάσει τη μέρα! Ουσιαστικά πρόκειται για μίνι προετοιμασία με στόχο τη βελτίωση του σε όλους τους τομείς. 

Πάντως ο Ισπανός φαίνεται να διασκέδασε τη σημερινή του επίσκεψη, όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος από τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter. Aριστερά διακρίνεται ο πρώην γυμναστής του Αρη, Νίκος Βλάχος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου