Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ήττα στο βόλεϊ, έτσι δεν πας πουθενά...


Με τον Ολλανδό Όλιεμαν να σημειώνει 24 πόντους, η Λαμία πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας του Άρη με 3-1 (23-25, 25-18, 25-18, 25-15) στο Χαλκιοπούλειο.

Πρωτόζωα έβριζαν τον Γκάλη και στην Τούμπα!



Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο ποδοσφαιρικός παοκ υποδέχθηκε σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης. Με τι ασχολήθηκαν όμως οι οπαδοί-πρωτόζωα της φιλοξενούμενης ομάδας της πόλης;

Ο Δριβελέγκας θα κάνει την προκλητική επερώτηση για τον παοκ


Μετά από δύο αναβολές, η προκλητική επίκαιρη επερώτηση του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Χαλκιδικής (με το ΠΑ.ΣΟ.Κ.) Γιάννη Δριβελέγκα, για τα χρέη της ΠΑΕ παοκ και την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη σχετικά με την αποπληρωμή μόλις του 1/3 από αυτά (ήτοι 11 εκατομμύρια ευρώ), θα συζητηθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Τα προγνωστικά για την 8η αγωνιστική της Superleague!


Ο Johnny Bet δίνει τα προγνωστικά του για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής της Superleague. Aπουσιάζει το παιχνίδι του Άρη για προφανείς λόγους.

Νταμαρλής στον Super Aris: «Δεύτερος πατέρας μας ο Μιλίνκοβιτς!»


O Ερωτόκριτος Νταμαρλής μίλησε στην εφημερίδα του Super 3 για την νίκη επί του Πανιωνίου, το μαύρο σκηνικό που έδιωξαν, χαρακτήρισε τον Μιλίνκοβιτς δεύτερο πατέρα και τους Αγκάνθο, Πουλίδο ηγέτες του Άη, ενώ έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια! Αναλυτικά όσα είπε στο Super Aris:

Μιλίνκοβιτς: "Ο Άρης είναι πάρα πολύ μεγάλος σύλλογος!"


Ο προπονητής του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τα θέματα που αφορούν την ομάδα του. Ο τεχνικός των «κιτρίνων», αναφέρθηκε στην ανεβασμένη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, αλλά και στο πως αντιλαμβάνεται την εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση στο πρόσωπό του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη "NOVA":

Η συνταγή της ημέρας (videos)


Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο αλλά αν οι παίχτες μας παρουσιαστούν σοβαροί δε θα έχουν πρόβλημα να μαγειρέψουν το κοτοπουλάκι σήμερα το βράδυ...

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (19/10/2013)

"Έφτυσε" τον παοκ και τις ομάδες της Αθήνας!


Με ανάρτησή μας ενημερώσαμε τους φίλους του Άρη για την αποχώρηση του κολυμβητή του Άρη, Άρη Γρηγοριάδη, από το σύλλογο λόγω οικονομικής (και όχι μόνο) ασυνέπειας των διοικήσεων Παπαδόπουλου και Γιώτα.