Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Κάρλας:«Λαμόγιο ούτε ήμουν ούτε ποτέ θα γίνω»


Με επιστολή του απάντησε στα υβριστικά συνθήματα που γράφτηκαν στον τοίχους του «Κλ. Βικελίδης» το μέλος του ΑΣ Άρης κ. Γιώργος Κάρλας. Η επιστολή:

«Aν είχαν σεβασμό δε θα μιλούσαν, o βουβός πόνος είναι μεγαλύτερος»


Καλεσμένος στην εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης "Πόλις Πολίτης Πολιτική"  με τον Βαγγέλη Πλάκα ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ιωαννίδης.

Συνθήματα "ΙΕΚ Σαουρίδη" στο "Βικελίδης"


Συνθήματα γέμισε και πάλι ο περιβάλλων χώρος του "Κλεάνθης Βικελίδης", επί της οδού Αλκμήνης.

Mόνο στα δικαστήρια παίρνει νίκες ο Σκόρδας!


Δεκτή έγινε από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η προσωρινή αίτηση ακυρότητας της Γενικής Συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Αρη που έγινε στο "Βελλίδειο" στις 26 Φεβρουαρίου. Την αίτηση κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας με την ιδιότητα του μέλους του φορέα και ως πρόεδρος της διοίκησης της ΠΑΕ.

TρολλΑΡΗ ο Λάμπρος Σκόρδας


Έτοιμος να... πριμοδοτήσει τους παίκτες του Άρη είναι ο κ. Λάμπρος Σκόρδας, αν καταφέρουν να μείνει η ομάδα στην κατηγορία δεσμεύοντας προσδοκώμενα έσοδα!

Βανγκέλι: «Θα πάμε να δώσουμε μια μάχη»


Ο Κρίστι Βανγκέλι μίλησε στο novasports.gr για τον Αρη και αλλά και τη χώρα που αγωνιζόνταν μέχρι πρόσφατα, την Ουκρανία. Ο 29χρονος  Αλβανός επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, ετοιμάζεται για το ματς της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, έχοντας παράλληλα το βλέμμα του στην Ουκρανία, σε μια χώρα που έζησε και η οποία περνά τώρα δύσκολες ώρες. Oι δηλώσεις του:

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Super Aris (08-13/03/2014)