Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Tελευταίος αλλά όχι καταδικασμένος


Ο Άρης μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βρίσκεται στη 18η θέση με μόλις 2 βαθμούς. Εντούτοις, απέχει μόλις 3 βαθμούς από την ομάδα που δε βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Μόνο καταδικασμένος δεν είναι λοιπόν...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Να πως έκανε προετοιμασία ο Χατζημούτας


Ένα είναι βέβαιο. Αν κρίνουμε από τα 6 παιχνίδια που έχει δώσει ο Άρης η ομάδα έχει εκτός των άλλων και πρόβλημα φυσικής κατάστασης. 

Διαβεβαιώσεις ο μεν, στήριξη ο δε


Ο προβληματισμός είναι έκδηλος στις τάξεις του Άρη. Άλλωστε, η τελευταία θέση στην βαθμολογία δεν λέει ψέματα για τον «Γολγοθά» που έχει να ανέβει στο εξής η ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο ο Δημήτρης Ηλιάδης είχε συνάντηση την Δευτέρα με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς και όλο το τεχνικό επιτελείο. 

"Πιστοί και αφοσιωμένοι"


Φωτογραφία που εν πολλοίς δείχνει τα συναισθήματα του φίλαθλου κόσμου του Άρη ανέβασε η σελίδα των Ultras World στο facebook, που μετρά πάνω από 170.000 likes. 

Οι πιο πιστοί οπαδοί είναι οι Αρειανοί!


Η ομάδα του Άρη μπορεί να απογοητεύει με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της και τη συγκομιδή βαθμών της στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως παρόλα αυτά, ο κόσμος παραμένει στο πλευρό της.

"Mπάτε σκύλοι αλέστε" και χθες το γήπεδο!


Για άλλο ένα παιχνίδι παρατηρήθηκε ένα αξιοσημείωτο γεγονός που η... τεχνοκρατική διοίκηση Ηλιάδη δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμα.

Μούτας: «Δε φταίμε για τους τραυματισμούς, ψάξτε τι γίνεται τώρα»!


Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, Δημήτρης Μούτας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το σημαντικό θέμα με τους συχνούς τραυματισμούς των παικτών του Άρη, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία ευθύνη από την πλευρά του και του πρώην τεχνικού τιμ για το φαινόμενο αυτό. Παράλληλα τόνισε πως ήταν λάθος που δεν παραιτήθηκε νωρίτερα, ενώ αποκάλυψε και τη γνώμη του για τους Τάτο και Αγκάνθο.

Συνάντηση τεχνικού και ιατρικού επιτελείου


Οι κράμπες και η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα ειδικά μετά το 70' οπότε και πολλοί ποδοσφαιριστές "έσκασαν" 'έχουν προκαλέσει προβληματισμό στη διοίκηση αλλά και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

O γυμναστής του Χατζηνικολάου αποποιείται των ευθυνών του


Ο πρώην γυμναστής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, επί εποχής Χατζηνικολάου, Σάκης Παντελίδης, μίλησε σχετικά με την φυσική κατάσταση των παικτών, με αφορμή τους πολλούς τραυματισμούς κατά το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αναλυτικά, τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα»:

Συνάντηση Ηλιάδη - Μιλίνκοβιτς



Για μία ακόμα αγωνιστική ο Άρης δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, γεγονός που έχει σκορπίσει απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (30/09/2013)