Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«Πάρε μπούλο τώρα» (video)


Επίθεση εξαπολύει ο Σ.Φ. Άρη "Super3" στον πρόεδρο της ΠΑΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Tα τατουάζ των οπαδών του αιωνόβιου Άρη (pics)


100 χρόνια ζωής συμπλήρωσε την Τρίτη ο Άρης, το πρώτο σωματείο που ιδρύθηκε στην πόλη μετά την απελευθέρωση της από τους Τούρκους το 1912. Επισήμως ο Άρης ιδρύθηκε στις 25 Μαρτίου 1914 (7 Απριλίου με το νέο ημερολόγιο). Με αφορμή τα εκατοστά γενέθλια του Άρη η ιστοσελίδα tatoostudios.gr συγκέντρωσε συλλογή τατουάζ οπαδών της ομάδας και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα από αυτά.

«Για τα δεινά της ομάδας φταίμε εμείς οι ανίκανοι παράγοντες»


Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, κ. Πάναγιώτης Στεφανίδης και δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα στον σύλλογο. Ακόμα τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον κ. Κούγια. Για τον κ. Λάμπρο Σκόρδα είπε πως έχει τον Άρη σαν... τσιφλίκι του ενώ αυτοχαρακτηρίστηκε... ανίκανος!

Πουλίδο: «Απλήρωτοι από τον Οκτώβριο»


Το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του Αρη είναι απλήρωτοι από τον περασμένο Οκτώβριο (οι πρόσφατες καταβολές των 500 ευρώ σε κάθε παίκτη, ασφαλώς δεν μπορούν να ληφθούν υπόψιν), επιβεβαίωσε ο Ρούμπεν Πουλίδο.

Απίθανη η εξωαγωνιστική σωτηρία λόγω... ισολογισμών


Οι προσπάθειες του Αρη να εξασφαλίσει εξωαγωνιστικά την παραμονή του στη Superleague φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα έχουν αποτέλεσμα.

Παπαδόπουλος και Κούγιας για το «99» (audio)


Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα 98,7» φιλοξενήθηκε ο γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Άρης κ. Κώστας Παπαδόπουλος όπου και αναφέρθηκαν στην αίτηση της ΠΑΕ Άρης για την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.

«Μην είστε βέβαιοι ότι ο Άρης θα υποβιβαστεί»


Καλεσμένος στην εκπομπή της ΔΤ «Αθλητική Τετάρτη», ήταν χθες (26/3) ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι έχει πλάνο για την ΠΑΕ Άρης, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους και απέφυγε να αναφερθεί αναλυτικά και να μιλήσει με ονόματα, εξηγώντας ότι δεν θέλει να δημιουργήσει προσδοκίες, χωρίς πρώτα να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.