Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Έλεγχος χωρίς πόρισμα


"Θέλουμε και είναι έτοιμα όλα για να γίνει ο διαχειριστικός έλεγχος, αρκεί να μην ζημιωθεί η ομάδα, η ΚΑΕ Άρης. Γιατί θέλει λεπτούς χειρισμούς, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα για την εταιρεία. Θα πρέπει να βρούμε μια φόρμουλα για να μην είναι εκτεθειμένη η ομάδα".

Λευτέρης Αρβανίτης, πρόεδρος ΚΑΕ Άρης (17/04/2013)

«Δεν μπορώ να ασκήσω μομφή στον Ηλιάδη»


Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Θωμάς Γιώτας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γενικότερη θέση του Α.Σ στα θέματα του συλλόγου. Παράλληλα υπογράμμισε πως δεν ενδιαφέρεται για τη ΠΑΕ αλλά και πως δεν έχει την ικανότητα να την αναλάβει. Αναλυτικά είπε ο πρόεδρος του Α.Σ Άρης:

«100% δικαιολογημένη απόφαση»


Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει σύντομα θα συζητηθούν όλα και θα αποκαλυφθούν οι λόγοι που δε παραλείφθηκε το πόρισμα.

Γιώτας: "Δεν ενδιαφέρομαι για την ΠΑΕ"


Λίγες ώρες μετά την σκληρή ανακοίνωση του ΑΣ Άρης κατά της διοίκησης Ηλιάδη αλλά και της έξωσης από τα γραφεία της οδού Παπαναστασίου που έκανε στην ΚΜΑ ο Θωμάς Γιώτας ξεσπά αποκλειστικά στο novasports.gr, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει η άμεση ενασχόληση με την ΠΑΕ, ενώ αναφέρετε και στην επόμενη ημέρα του συλλόγου.