Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

"Ιδανικό να έκλεινα την καριέρα μου στον Άρη"


Την επιθυμία του να μπορούσε να κλείσει να κλείσει την καριέρα του στον ΑΡΗ, εξέφρασε ο Άγγελος Χαριστέας, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

"Αγάπη διαρκείας" του Άκη για τον παοκ!


Η υπόθεση και η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι σε εξέλιξη με τον ίδιο τον πρώην υπουργό να αναφέρεται σήμερα και στον παοκ και στον Γιώργο Σαχπατζίδη.

Συνάντηση "κορυφής" Ηλιάδη - Στεφανίδη!


Με τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτη Στεφανίδη, συναντήθηκε ο Δημήτρης Ηλιάδης, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί, ώστε να αφουγκραστεί το κλίμα που επικρατεί στην «οικογένεια» του συλλόγου, μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Άλλα λέει ο Πρόεδρος και άλλα ο Αντιπρόεδρος!


Χθες ο Πρόεδρος της Κ.Μ.Α. Παναγιώτης Στεφανίδης, μιλώντας στην καθιερωμένη συνάντηση του φορέα που λαμβάνει χώρο στο Aris Sports Cafe έκανε παρεμβάσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ. Μεταξύ αυτών μίλησε για τη φημολογούμενη οφειλή της ΠΑΕ Άρης στον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Κόντη.

Δυσαρέσκεια για Μούτα, πιθανή η λύση της συνεργασίας!


Έντονη είναι η δυσαρέσκεια της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για τον Δημήτρη Μούτα και τις επιλογές του σε επίπεδο προσθήκης παικτών αφού κάποιες από αυτές δεν αποδίδουν στο γήπεδο. Ο λόγος γίνεται κυρίως για τους δυο ξένους άνω των 24 ετών που είχε δικαίωμα να αποκτήσει ο Άρης, Ίμπε και Έλσνερ. Αμφότεροι έχουν απογοητεύσει αφού ο μεν Σλοβένος δεν έχει τα στοιχεία που θέλουν οι κίτρινοι από τον αμυντικό τους χαφ, ο δε Ίμπε εκτός όλων των άλλων ήρθε και φανερά ανέτοιμος.

Ηλιάδης σε Χατζηνικολάου: «Αλλαγή τώρα!»


Την άμεση αλλαγή της εικόνας του Αρη, ζήτησε από τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο Δημήτρης Ηλιάδης. Πρόεδρος και προπονητής των κιτρίνων είχαν πολύωρη συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα στις δύο πρώτες στροφές του πρωταθλήματος.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (27/08/2013)