Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Το σχέδιο ενδεκάδας του Παπαδόπουλου


Τρία βασικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Σούλης Παπαδόπουλος στον Άρη εν όψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, μιας και οι Κοέλιο, Παπαστεριανός και Ζαραδούκας είναι τιμωρημένοι. 

Από τις τελευταίες προπονήσεις, έχει φανεί σε ποιους παίκτες προσανατολίζεται ο Έλληνας τεχνικός για τους αντικαταστάτες τους. 

Τερματοφύλακας θα είναι ο πολύ σταθερός Διούδης, δεξιά στην άμυνα ο Καζναφέρης, αριστερά ένας εκ των Μαργαρίτη ή Τσουκάνη, στόπερ οι Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Οικονομόπουλος, Νταμαρλής, πιο μπροστά τους θα κινείται ο Τάτος, στα άκρα οι Γιαννιώτας, Σουνάς και στην κορυφή της επίθεσης ο ντεφορμέ Νταβίντ Αγκάνθο.

"Ντόπες" Σκόρδα στους αρχηγούς


Λίγο πριν αναλάβει και τυπικά καθήκοντα προέδρου στην ΠΑΕ Άρης, ο Λάμπρος Σκόρδας έσπευσε να επικοινωνήσει με τους αρχηγούς της ομάδας σε μία προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό της ομάδας.

Ο εν δυνάμει πρόεδρος τόνισε: "Να ξέρετε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας. Θέλω να κλείσετε τ' αυτιά σας σε όσα ακούγονται και να τα δώσετε όλα για τη νίκη στο Περιστέρι. Σας πιστεύουμε όλους".

Ο Σκόρδας αναμένεται να παρακολουθήσει δια ζώσης το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έτσι ώστε να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα ανά πάσα στιγμή.

Στα της προπόνησης, ο Νταβίδ Αγκάνθο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για να μην επιβαρυνθεί το γόνατό του. Το Σάββατο αναμένεται να παίξει κανονικά. Αυτό θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ισπανού με τη φανέλα του Άρη τη φετινή χρονιά καθώς στα δύο επόμενα είναι τιμωρημένος.

Kατάθεση αίτησης για νέα διοίκηση από τον Α.Σ. Άρης


Αίτηση για νέα διοίκηση θα καταθέσει σήμερα ο ΑΣ Άρης στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης. Ήδη από χθες έχει συνταχθεί το έγγραφο ανάκλησης της εμπιστοσύνης στην τωρινή διοίκηση από την πλευρά του ερασιτέχνη και σήμερα θα δοθεί στο Πρωτοδικείο. Μάλιστα, η απόφαση για τη νέα διοίκηση από το Πρωτοδικείο αναμένεται να παρθεί αύριο το μεσημέρι και δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Ωστόσο, απορία αποτελεί το τι στάση θα κρατήσει ο Γιάννης Ψηφίδης. Όπως είχε πει ο μέχρι τώρα πρόεδρος της ΠΑΕ μαζί με τον Στάθη Τσομίδη, είναι διατεθειμένοι να παραστούν στο δικαστήριο και να προβάλλουν ενστάσεις για τη νέα διοίκηση.

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στη νέα διοίκηση έχουν γίνει γνωστά και είναι οι Λάμπρος Σκόρδας, Στέφανος Τσιόνκης, Νίκος Βογιατζής, Γιώργος Βασβάνης και ένας εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης Νίκος Παπαδόπουλος αρνήθηκε να συμμετέχει στη νέα διοίκηση.