Τρίτη 23 Απριλίου 2013

O Μελισσανίδης αναλαμβάνει την ΑΕΚ στη Γ' Εθνική ή με άλλο ΑΦΜ!

Σε συζήτησή του με ηγετικά στελέχη της Original ο Δημήτρης Μελισσανίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στα διοικητικά της ΑΕΚ. Στο ραντεβού οι οργανωμένοι του ζήτησαν να μπει εκείνος μπροστά στη νέα εποχή και την προσπάθεια επιστροφής της Ένωσης στη μεγάλη κατηγορία.


Ο Μελισσανίδης φάνηκε πιο θετικός από ποτέ, αλλά φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι για να αναλάβει και πάλι την ΑΕΚ πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα. Να καθαρίσει η ομάδα από τα χρέη και να θεωρηθεί δεδομένο ότι το νέα γήπεδο θα χτιστεί εκεί που πρέπει, δηλαδή στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

"Αν εμπλακώ και πάλι με την ΑΕΚ θα βρω μια καθαρή λύση για να επιστρέψει η ομάδα μας στην κορυφή και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν όλες οι κινήσεις για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια", είπε ο Μελισσανίδης στους οπαδούς.

Καθαρή λύση είναι φυσικά η εκκαθάριση της εταιρίας και η πτώση στην ερασιτεχνική εθνική κατηγορία ή η συγχώνευση με άλλη ομάδα!

Πουλίδο: "Στον Άρη πρέπει να βρούνε τη ρίζα του κακού - Θέλω να μείνω!"

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του Άρη τη φετινή σεζόν, ο Ρούμπεν Πουλίδο, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μίλησε για την δύσκολη χρονιά που πέρασε φέτος στην ομάδα, επισημαίνοντας πως στον Άρη πρέπει να βρούνε τη ρίζα του κακού.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Πουλίδο:

Για το ποια είναι τα συναισθήματά του μετά το τέλος της δύσκολης αυτής σεζόν:

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και η θέση που το αρμόζει είναι στη Σούπερ Λιγκ. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.»

Για το αν κατά την διάρκεια της χρονιάς φοβήθηκε ότι δεν θα τα καταφέρουν:

«Σίγουρα κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου υπήρξαν στιγμές αμφιβολίας και αμφισβήτησης. Γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε το ρόστερ, με το οποίο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα αλλά δεν περίμενα ούτε και να βρεθούμε σε τόσο δύσκολη θέση.»

Για το αν κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας έχει περάσει μια τόσο δύσκολη σεζόν:

«Η αλήθεια είναι ότι στην καριέρα μου έχω βιώσει πολύ δύσκολες καταστάσεις που πίστευα ότι δεν θα τις ξαναπεράσω. Μια παρόμοια κατάσταση είχα περάσει όταν αγωνιζόμουν στη Σαραγόσα. Φέτος είχαμε πάρα πολλά εμπόδια κατά την διάρκεια της σεζόν αλλά μείναμε ενωμένοι και τα καταφέραμε. Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά στην καριέρα μου.»

Για το αν η υλοποίηση του στόχου ήρθε από την προσπάθεια των παικτών ή αν βοήθησαν και άλλοι άνθρωποι:

«Όταν φτάνεις στην υλοποίηση ενός στόχου συνεισφέρουν όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε μια ομάδα. Μερίδιο ευθύνης σε εμάς τη φετινή σεζόν είχε και ο καινούργιος μας προπονητής που μας έδωσε ψυχολογία αλλά και η νέα διοίκηση. Από εκεί και πέρα η παραμονή μπορεί να μην θεωρείτε μεγάλος στόχος για μια ομάδα σαν τον Άρη αλλά για εμάς είναι πολύ σημαντικός, γιατί από την αρχή του πρωταθλήματος ξέραμε ότι δεν θα κυλήσει ομαλά η χρονιά. Εγώ είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία.»

Για το αν κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου ένιωσε ότι δεν είχαν στήριξη οι ποδοσφαιριστές από κανέναν:

«Σίγουρα τα ένιωσα, όλοι η ομάδα το ένιωσε αυτό. Οι παίκτες της ομάδας όμως είχαμε ένα κοινό παρονομαστή, ο οποίος ήταν να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Ήταν πολλές οι στιγμές που νιώσαμε μόνοι αλλά δείξαμε χαρακτήρα και πετύχαμε τον στόχο μας.»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα κομμάτι της ζωής και όταν γίνονται τέτοια πράγματα, πρέπει να κοιτάξεις τι φταίει και να το κόψεις από την ρίζα, γιατί διαφορετικά θα αντιμετωπίζεις πάντα προβλήματα. Στη ζωή μας πρέπει να κοιτάμε τα λάθη μας και στη συνέχεια να τα διορθώνουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Στον Άρη πρέπει να βρούνε τη… ρίζα του κακού για να μην αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα και στο μέλλον.»

Αν θεωρεί σωστή επιλογή που αγωνίστηκε στον Άρη:

«Δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή που αγωνίστηκα στον Άρη, ακόμα και κατά την διάρκεια της χρονιάς που τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ήξερα από την αρχή ότι μέσα από αυτές τις δυσκολίες εγώ θα βγω κερδισμένος. Είχα μεγάλο κέρδος από τον Άρη.»

Για το αν θα μείνει και τη νέα σεζόν στον Άρη:

«Στη ζωή μου προσπαθώ να κάνω πράγματα που θα με βοηθήσουν. Θα επιδιώξω άμεσα να έχω μια συνάντηση με τον πρόεδρο, για να συζητήσουμε για το μέλλον της ομάδας αλλά και για το δικό μου. Εγώ έχω μάθει να τηρώ τις συμφωνίες που κάνω και με τον Άρη έχω συμβόλαιο έναν ακόμη χρόνο. Εφόσον νιώσω ότι στην ομάδα υπολογίζουν σε εμένα και είμαι στα πλάνα της νέας περιόδου θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι με τον Άρη.»

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης!


Λίγες ημέρες πριν από την πολύ κρίσιμη απόφαση για την υπαγωγή στο άρθρο 99, η οποία μπορεί εν πολλοίς να κρίνει το μέλλον της ΚΑΕ Άρης, ο αντιπρόεδρος της και πρόεδρος της "Γένεσις", Θόδωρος Κουρόγλου, υπέβαλλε την παραίτησή του. Ο άνθρωπος που μαζί με τον Λευτέρη Αρβανίτη ανέλαβαν το περασμένο καλοκαίρι να οδηγήσει τους "κίτρινους" μακριά από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται, κατέθεσε εγγράφως την παραίτησή του και πλέον αναμένονται εξελίξεις. Οι λόγοι της απόφασης παραίτησης δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Η Α.Ε.Κ. στρέφεται εναντίον του Άρη!

Σύμφωνα με ιστοσελίδες που πρόσκεινται στην ένωση, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αναμένεται μετά την αυριανή εκδίκαση της υπόθεσής της από την εφέσεων της ΕΠΟ, να στραφεί εναντίον του Άρη!


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ εξετάζει όλα τα στοιχεία και ετοιμάζει καταγγελία σε βάρος του Άρη για την προσπάθεια που κάνει να υπαχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, συμπεριλαμβάνοντας στον φάκελό του υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές και προπονητές. Κάτι που σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ αποτελεί παραβίαση του άρθρο 35 του ΚΑΠ. 

Φαίνεται πως από το μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ δε περνά ότι η ομάδα τους υποβιβάστηκε αγωνιστικά και προσπαθούν να δώσουν ελπίδες στους φίλους της ΑΕΚ.

Γρόλλιος: "Δεν μπορούν 1000 άτομα να καθορίσουν τη μοίρα του Άρη"


Ο πρώην πρόεδρος της Κ.Μ.Α του Άρη, Άγγελος Γρόλλιος, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό σε μια συνέντευξη για πολλά και διάφορα ζητήματα, κυρίως για τη Γ.Σ. της Κ.Μ.Α. του Άρη το ερχόμενο Σάββατο (27/4), ενώ επεσήμανε πως εάν κάποιος θέλει να κάνει καταγγελία για κάποιον που εκκρεμεί σε βάρος του υπόθεση για κακουργηματική πράξη και επιχειρήσει να εισέλθει σε διοικητικό σχήμα καθεμιάς ΠΑΕ, έστω και με κλητήριο θέσπισμα, μπορεί να το πράξει.

Αρχικά, είπε: «Κατ’ αρχάς, από όσο γνωρίζω και εγώ δεν κατατέθηκαν υποψηφιότητες. Μέχρι την Παρασκευή μπορεί να καταθέσει κάποιος υποψηφιότητα στην Λέσχη. Θα έπρεπε να γίνουν έλεγχοι των φακέλων των υποψηφίων σχηματισμών, 120 ωρών όπως είναι θεσπισμένο, στις οποίες τα σχήματα θα μπορούσαν να καταθέσουν την πρόταση τους, να παρουσιάσουν το πλάνο που έχουν και να εξηγήσουν το τι ακριβώς θέλουν να κάνουν».

Για την γενική συνέλευση του Σαββάτου και εάν μπορεί να προκύψει νέα διοίκηση: «Kατά τη γνώμη μου, ενώ έχει προκηρυχθεί Γ.Σ. της Λέσχης δεν μπορεί να γίνει, καθώς δεν υπάρχουν υποψηφιότητες για την διοίκηση της ΠΑΕ. Μπορεί να γίνουν εκλογές για το Δ.Σ. της Λέσχης, το οποίο θα εκλεγεί και θα μπορεί στη συνέχεια να ελέγξει και τις υποψηφιότητες για την εκλογή διοίκησης της ΠΑΕ.

Τα 7 νυν μέλη της διοίκησης προκήρυξαν Γ.Σ., με νόμιμους τρόπους βέβαια, αλλά δεν μπορούσαν μόνοι τους να κάνουν Γ.Σ, είναι αδύνατον».

Για τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης: «Και εγώ από ότι έχω ακούσει είναι περίπου 1000 άτομα τα οικονομικώς τακτοποιημένα, ίσως είναι και παραπάνω, αλλά εάν προκηρυχθούν εκλογές, όπως έγινε και άλλες φορές έρχονται την ύστατη στιγμή και μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους. Στα χαρτιά είναι γραμμένα 11.000 μέλη".

Και συμπλήρωσε: «Σίγουρα, δεν μπορούν 1000 άτομα να καθορίσουν τη μοίρα του Άρη. Αυτό θα πρέπει να κάτσουμε να κοιτάξουμε όλοι μαζί, το κατά πόσο μπορεί και μπορούμε να προσελκύσουμε επενδυτές, εάν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται η λαϊκή βάση, αν θα είμαστε βιώσιμοι κλπ. Και αυτό διότι, δεν μπορεί ο Άρης να είναι στις χαμηλές θέσεις και να παλεύει για τη σωτηρία του κάθε χρονιά.

Εμείς, σαν Λέσχη, πρέπει να εκλέξουμε κάθε μορφής διοίκηση. Είτε είναι Πρωτοδικείου, είτε επιτροπή «σωτηρίας», είτε οτιδήποτε, αρκεί να είναι νόμιμο και να καλύψουν τις απαιτήσεις μας».

Για τον έλεγχο που «τρέχει», την υπόθεση του άρθρου 99 σε συνάρτηση τις εκλογές νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ που… βιάζονται κάποιοι να γίνει: « Δε γίνεται την Παρασκευή να γίνει Δ.Σ. και να συνεχίσει η νυν διοίκηση να είναι στο προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Άρης. Μην ξεχνάμε πως έχουμε το διαχειριστικό έλεγχο από τη Nexia που είναι σε εξέλιξη, υ υπόθεση του άρθρου 99 και προκηρύχθηκαν εκλογές χωρίς να έχουν τελειώσει οι αγωνιστικές περιπτώσεις, πρέπει να καταλάβουμε τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, δεν νομίζω να είναι η κατάλληλη στιγμή».

Για το αν μπορεί να εκλέξει διοίκηση μόνος του ο νυν πρόεδρος της Κ.Μ.Α, Κώστας Γεωργιάδης: «Δε νομίζω να μπορεί να καθορίσει κάποιος ή ο κος Γεωργιάδης για το ποια θα είναι η διοίκηση, νομίζω θα πρυτανεύσει η λογική και θα γίνουν κανονικά οι διαδικασίες».

Για το αν μπορεί να γίνει καταγγελία για κάποιον που εκκρεμεί εις βάρος του υπόθεση για κακουργηματική πράξη: «Φυσικά και μπορεί να γίνει. Αλλά το Πρωτοδικείο δεν τα ψάχνει συνήθως αυτά, αλλά αν υπάρξει κάποιος που θέλει να κάνει παρέμβαση και καταγγελία, μπορεί να το κάνει».

Τέλος, τόνισε: «Το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι το άρθρο 99 και έπειτα η ρύθμιση με το Δημόσιο ώστε να μπορούμε να βάλουμε όλα τα πράγματα σε μια σειρά, να μπορεί ο Άρης να είναι βιώσιμος».