Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Σύναντηση Ηλιάδη - οργανωμένων οπαδών


Συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους του Άρη είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, μετά το πολύωρο εφ΄ όλης της ύλης διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Αλκμήνης.

Άλλα λέει ο Στεφανίδης και άλλα το site που... ενημερώνει!


Ξεκάθαρη παραποίηση δηλώσεων με προφανείς στόχους κάνει συγκεκριμένη ιστοσελίδα που ενημερώνει τον κόσμο του Άρη για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της ομάδας.

Η ομάδα του Άρη σε... ξύλινο ποδοσφαιράκι


Πως θα ήταν άραγε η ομάδα του Άρη αν γινόταν... ξύλινο ποδοσφαιράκι μετά το Γολγοθά που ανεβαίνει και τις τόσες σφαγιαστικές διαιτησίες που έχει υποστεί;

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό


Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (09/11) στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Έχει εκχωρηθεί το 80% του συμβολαίου της NOVA στον Άρη!


Το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη. Εκτός από το φλέγον ζήτημα της διαιτησίας η ΚΜΑ επιθυμεί να λάβει συγκεκριμένες απαντήσεις για την μη υλοποίηση (ως σήμερα) των προεκλογικών δεσμεύσεων του Δημήτρη Ηλιάδη.

Hλιάδης: «Αδικο να με κατηγορούν για τη διαιτησία»


Ο πρόεδρος του Άρη φέρεται να επιδιώκει συνάντηση με το Δ.Σ της Κοινωνίας Μελών Άρη και με τους οργανωμένους οπαδούς, προκειμένου να συζητήσουν το ζήτημα της διαιτησίας στα ματς της ομάδας, οι οποίες είναι «σφαγιαστικές». Ο Ηλιάδης θέλει να εκφράσει τους προβληματισμούς του, να αναλύσει τις κινήσεις του και να ακούσει προτάσεις, ενώ θεωρεί ότι μόνο ενωμένη η οικογένεια του Άρη μπορεί να πετύχει κάτι.

Στεφανίδης: «Ο Ηλιάδης έχει πληρώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ»


Ο πρόεδρος της ΚΜΑ Παναγιώτης Στεφανίδης τοποθετήθηκε στο novasports.gr. Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε στο αίτημα των οπαδών για αντίδραση στα κρούσματα των συνεχών αποβολών στο πρωτάθλημα, τόνισε ότι προβληματίζεται από τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, τα οποία όμως θεωρεί φυσιολογικά καιέδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, έχει πληρώσει μέχρι τώρα για υποχρεώσεις της ομάδας, περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ!