Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ο επαναστάτης "ρίχνει" και τον Στέφενς!

Ο αποκλεισμός του Πάμπλο Γκαρσία από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου επανέφερε στις μνήμες τις προστριβές που είχε ο Ουρουγουανός μέσος με τον Γιώργο Δώνη. Ο Γκαρσία που είχε ανακοινωθεί από τον Στέφενς στην αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα των Σερρών, δεν ήταν στην αποστολή όταν δόθηκαν οι συνθέσεις των δύο ομάδων.

Προσωπική αποτυχία Μούτα - Χατζηνικολάου

Oι τελευταίες κινήσεις της ΠΑΕ Άρης όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση δεν είναι και οι πλέον ικανοποιητικές. Ενώ στο ρεπορτάζ του Άρη ακούγαμε για την κάλυψη της θέσης του αριστερού εξτρέμ από ποδοσφαιριστή αξίας όπως ο Ολιβιέ Καπό η ομάδα απέκτησε τον Ιμπέ, ο οποίος μπορεί να είναι εξαιρετικός (ίσως και καλύτερος του Καπό τη δεδομένη χρονική στιγμή) αλλά δεν είναι το όνομα που περιμέναμε. Φυσικά για την επιλογή αυτή είναι νωρίς να κρίνουμε. Όλα κρίνονται εν τέλει στο χορτάρι.

Oι καταδίκες Ηλιάδη - Σκόρδα

Τo SoccerPlus έφερε την Τετάρτη 31/8 στην επιφάνεια το θέμα με τον πρόεδρο ΠΑΕ που έχει πέντε καταδίκες, δύο για πλαστογραφία, δύο για ακάλυπτες επιταγές και μια για απάτη όλες σε βαθμό πλημμελήματος. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαϊδη το ζήτημα αφορά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη ο οποίος πρέπει να αντικατασταθεί προκειμένου η ΠΑΕ να πάρει άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στεφανίδης: "Κανένα πρόβλημα ο Ηλιάδης!"

Ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τις τελευταίες εξελίξεις με το θέμα του κ. Ηλιάδη.

Πρόβλημα με το 99 δημιουργεί το θέμα Ηλιάδη!

Εκνευρισμένοι στην ΠΑΕ για την χρονική στιγμή που βγήκε προς τα έξω το θέμα.