Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Προσομοίωση Πυλαίας με τέρμα τα ηχεία και... μπινελίκι!


Από τη μέρα που έγινε γνωστό ότι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για τον Άρη θα είναι αυτό με τον παοκ στην Πυλαία για το Κύπελλο, ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλησε να βάλει τους παίκτες του σε συνθήκες εκτός έδρας αγώνα.

Αυτός ήταν ο λόγος που επιθυμούσε όλα τα φιλικά να γίνουν μακριά από το Αλεξάνδρειο (αν και τα δύο τελευταία έγιναν τελικά εντός). Χθες (7/10) ο κόουτς του Άρη κορύφωσε την «ειδική» προετοιμασία για το ντέρμπι στην «καυτή» έδρα του παοκ. Έβγαλε... τον προσομοιωτή και προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες Πυλαίας!

Θέλοντας να προϊδεάσει τους παίκτες του για την (παραδοσιακή σε τέτοια ντέρμπι) αφιλόξενη ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν, επιστράτευσε το τιμ της ομάδας. Τι έκανε; Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού ρόλο έπαιζε τέρμα μουσική στα μεγάφωνα του Nick Galis Hall. Στόχος, να τσεκάρουν οι παίκτες τη μεταξύ τους συνεννόηση σε ένα γήπεδο που μπορεί να μην ακούν ούτε τη... φωνή τους.

Και δεν ήταν μόνον αυτό. Οι συνεργάτες του Αγγέλου, οι φροντιστές και όχι μόνο ανέλαβαν να ενσαρκώσουν ρόλο οπαδών! Φώναζαν και σε πολλές περιπτώσεις έβριζαν τους παίκτες. Ο προπονητής του Άρη ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν κλειστά τα αυτιά τους και να μείνουν συγκεντρωμένοι σε κάθε περίπτωση κι αυτό ήταν το καλύτερο δυνατό τεστ.

Ο Αγγέλου έχει εφαρμόσει και στο παρελθόν αυτήν τη μέθοδο. Συγκεκριμένα πέρυσι πριν από τους εκτός έδρας αγώνες με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ. Η εικόνα του Άρη στη Νέα Σμύρνη ήταν κατά γενική ομολογία καλή και το πείραμα κρίθηκε επιτυχημένο.

πηγή: basketplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου