Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ξυπνά από το λήθαργο ο ΑΣ Άρης;


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης μετά το έκτακτο δ.σ. που έλαβε χώρα και αφορούσε ζητήματα της ΠΑΕ. Σε αυτήν εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τη διοίκηση της ΠΑΕ - χωρίς να προχωρά πάντως σε κάποια ενέργεια που θα οδηγήσει στην παύση της - και την επιθυμία του να συνδιαλεχθεί με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επενδυτή. Τέλος, ζητά από το δ.σ. της ΚΜΑ την εκκένωση των γραφείων επί της Παπαναστασίου!

Κοροϊδία Μελών Άρη

«Τεράστια η ιστορία του Άρη»


Τη μεγαλύτερη μεταγραφή στον ελλαδικό χώρο (για φέτος) έκανε σήμερα ο πετοσφαιρικός Άρης ανακοινώνοντας τον Ρονάλντο Ντεσπέιν. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κουβανός μίλησε για το σύλλογο, τον κόσμο της ομάδας και τον πρόεδρο του ΑΣ Θωμά Γιώτα.

"Δεν παρελήφθη το πόρισμα, ανοιχτός ο δρόμος σε επενδυτή"


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΜΑ για την υπόθεση του πορίσματος του διαχειριστικού ελέγχου και την επενδυτολογία. Σε αυτήν εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν παρελήφθη ούτε σήμερα το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ λόγω της έκτακτης Γ.Σ. της ΚΜΑ.

O Ντεσπέιν υπέγραψε στον Άρη! (video)


Σε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή προχώρησε ο Άρης στο βόλεϊ. Όπως ενημέρωσε το ΤΑΠ Άρης:

Το ανθρώπινο πρόσωπο του Άρη (pics)


Το ανθρώπινο πρόσωπό του έδειξε ο Άρης, με την επίσκεψη των Αντώνη Ασημακόπουλου και Μιχάλη Πελεκάνου στην εορταγορά της Εταιρίας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

Έκτακτο δ.σ. του ΑΣ για την ΠΑΕ!


Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο συγκάλεσε ο Πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Θωμάς Γιώτας, με θέμα τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Άρης. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Η φωτογραφία του Γιάννη Κωνσταντινίδη


Σήμερα αθλητική εφημερίδα δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της τη φωτογραφία του φερόμενου ως υποψήφιου επενδυτή της ΠΑΕ Άρης Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Πόρισμα, διοικητικά και μεταγραφές


Η παραλαβή του πορίσματος του διαχειριστικού ελέγχου για την περίοδο 2004 – 2012 είναι το πρώτο από μια σειρά θεμάτων με μεγάλο ενδιαφέρον για τον Άρη αυτή την εβδομάδα. Το μεσημέρι, το δ.σ. της ΚΜΑ και εκπρόσωποι της ΠΑΕ, του Α.Σ. αλλά και των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, όπως εξαρχής είχε συμφωνηθεί θα παραλάβουν από εκπρόσωπο της εταιρίας που διενήργησε τον έλεγχο την έκθεση με τα αποτελέσματα του.