Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Υποβιβασμός, τέλος ο Σούλης, παραμένει ο Σκόρδας


Ο Άρης υποβιβάστηκε: Για τρίτη φορά στην  ιστορία του χάνει το δικαίωμα συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία, μετά την ήττα στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Εργοτέλη (0-2) για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας δεχόμενος δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά (28΄-30΄).

«Διαφωνώ με τον Κούγια, έχω άλλο πλάνο» (audio)


Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα» μίλησε ο Πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη κ. Παναγιώτης Στεφανίδης. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Στεφανίδης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη χθεσινή εορτή στο «Nick Galis Hall», την «επόμενη μέρα» του Άρη, τον Αλέξη Κούγια και τις χθεσινές αποδοκιμασίες στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ. Αναλυτικά:

«Θέλω να γίνω Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη»


Ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό, όπου αναφέρθηκε στην κίνηση που ετοιμάζουν αυτός και άλλοι παράγοντες για την "επόμενη μέρα" του Άρη, ενώ ρωτήθηκε για το χρονοδιάγραμμα των επαφών, αλλά και της τελικής πρότασης που θα γίνει, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην γιορτή για τα 100 χρόνια του Άρη.

ΚΑΕ Άρης: «Με οικονομικά ανταλλάγματα η μετακίνηση Αθηναίου»


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης. Σ' αυτή τονίζεται η επιθυμία της διοίκησης να κρατήσει το Γιάννη Αθηναίου στο ρόστερ και πως η μετακίνησή του στην Αρμάνι Μιλάνο έγινε έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων τα οποία δε γίνονται ωστόσο γνωστά. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Ανακοίνωσε Αθηναίου η Αρμάνι Μιλάνο!



Την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου ως το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο χωρίς οικονομικά οφέλη για την ΚΑΕ Άρης.

Η προϊστορία των αγώνων Άρη-Εργοτέλη (videos)


Στον απόηχο των εορταστικών εκδηλώσεων συμπλήρωσης 100 ετών ο Άρης υποδέχεται σήμερα (17:15, NS3) τον Εργοτέλη σε ένα θεωρητικά αδιάφορο παιχνίδι καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ουσιαστικά υποβιβαστεί (18ος, 20 βαθμοί) ενώ ο Εργοτέλης δεν κυνηγά κάποιο στόχο αν και τυπικά δεν είναι εξασφαλισμένος στην κατηγορία (12ος, 35 βαθμοί).