Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε πως είναι σήμερα ο Λεάντρο Γκρασιάν! Θα πάθετε σοκ!


Ο Λεάντρο Γκρασιάν ανήκει στις "καραβιές" των παικτών οι οποίοι ήλθαν στον Άρη την περίοδο των "παχιών αγελάδων" έχοντας καλό βιογραφικό, όμως δεν δικαίωσαν τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν για την αξία τους!

Φιλική ήττα από τα Τρίκαλα...


Φιλική ήττα με σκορ 59-57 γνώρισε ο ΑΡΗΣ από την ομάδα των Τρικάλων, σε παιχνίδι που διεξήχθη στην πόλη της Θεσσαλίας το απόγευμα του Σαββάτου (28/09).

Εκπλήξεις από τον Χάβο στην αποστολή με τον Άρη!


Αρκετές ήταν οι εκπλήξεις του Μάκη Χάβου για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη. Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Καλογέρη, Μπελόν και Κουτσοσπύρο παίρνοντας στην αποστολή τους «μικρούς» Μεταξούλη και Σμίλτο.

H αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό


Mε μια απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (29/09, 16:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Hλιάδης:«Ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια πρώτος»


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Δημήτρης Ηλιάδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Αρης (www.arisfc.gr):

Παπαδόπουλος: «Τώρα, υπάρχει πλάνο»


Απόλυτα βέβαιος πως η βελτίωση του Άρη, από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, θα φέρει και θετικά αποτελέσματα, εμφανίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος μιλώντας στη Nova. Ο μέσος των «κίτρινων» τόνισε πως το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στην επιστροφή του Νταβίντ Αγκάνθο. Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Κοντά στην εξάρθρωση μίας ακόμα... "εγκληματικής" οργάνωσης!


Μετά τη "Χρυσή Αυγή" είμαστε κοντά στη σύλληψη μίας ακόμα "εγκληματικής" οργάνωσης...

Ιερολοχίτες: «Δεν μας νοιάζει πως αλλά θα πάρετε τη νίκη»!


Με μια μακροσκελή τους ανάρτηση στο σάιτ του συνδέσμου, οι Ιερολοχίτες σχολιάζουν με καυστικό τρόπο το θέμα των διαιτησιών σε βάρος του Άρη αλλά και το πρόβλημα που έχει η ομάδα αγωνιστικά. Αναλυτικά:

Σουνάς: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»


Μονόδρομος αποτελεί για τον Άρη η νίκη με τον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τον Δημήτρη Σουνά. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο Βόλο, επισήμανε πως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παλέψουν για τη νίκη που θα αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουνά:

Τα προγνωστικά για την 6η αγωνιστική της Superleague!


Ο Johnny Bet δίνει τα προγνωστικά του για τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Superleague. Aπουσιάζει το παιχνίδι του Άρη για προφανείς λόγους.

Μιλίνκοβιτς στον Super Aris: «Να πιστέψουν ότι μπορούν»


Την αισιοδοξία ότι ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα ξεπεράσει τις δυσκολίες και θα σώσει την χρονιά εξέφρασε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

«Χαροπαλεύει» 23χρονος οπαδός!


Η βλακεία στην Ελλάδα παραμένει ανίκητη και δυστυχώς τα νέα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έχουν φέρει έναν 23χρονο οπαδό να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο του Ρίο.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (28/09/2013)