Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Me Oλυμπιακό Βόλου ο Άρης στο κύπελλο


Ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι τελικά ο πρώτος αντίπαλος του Αρη στο Κύπελλο. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα επικράτησε με σκορ 2-0 της Παναχαϊκής, χάρη σε γκολ των Γκούρμα στο 8΄ και Κατσίκη στο 88΄.

Ο Γκάλης και στo περίπτερο της ΔΕΘ


Αφού επισκέφτηκε το «ΑRIS LEGEND STORE» και υπέγραφε αυτόγραφα για περίπου 45 λεπτά, ο Νίκος Γκάλης κατευθύνθηκε και προς το περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ, όπου τον υποδέχτηκαν τα μέλη του δ.σ. της ΚΜΑ, ενώ έξω τον περίμενε ο κόσμος που τοΝ ακολουθούσε από το «Αλεξάνδρειο».

O θρύλος στο Aris Legend Store!


Σήμερα το απόγευμα στις 18:00, ο μεγάλος θρύλος του ελληνικού μπάκετ, Νίκος Γκάλης βρέθηκε στο "ARIS LEGEND STORE" στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με το Λεβαδειακό


Πριν λίγο ανακοινώθηκε η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με το Λεβαδειακό. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

H αποστολή του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με τον Άρη


Πρωινή προπόνηση, που σηματοδότησε και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, περιλάμβανε το πρόγραμμα των παικτών του Λεβαδειακού, ενόψει της αναμέτρησης με τον Aρη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.

Μάντζιος: Ευχαριστημένοι αν δε χάσουμε στο "Βικελίδης"


Στόχος να μην χάσει στην έδρα του Άρη είναι για την ομάδα του Λεβαδειακού, σύμφωνα και με δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζιου.

Στη ΔΕΘ αύριο η ομάδα βόλεϊ ανδρών


Tο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας βόλεϊ ήταν κάπως διαφορετικό από τις υπόλοιπες ημέρες.

Ο λόγος που ο Μάνταλος δήλωσε κώλυμα


Πολλά σενάρια ακούστηκαν για το κώλυμα του Σταύρου Μάνταλου που τον εμπόδισε να διαιτητεύσει τον αυριανό αγώνα μεταξύ του Άρη και του Λεβαδειακού.

Κώλυμα ο Μάνταλος! Παίρνει τη θέση του ο Σπάθας!


Δε θα διευθύνει τελικά την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό ο Σταύρος Μάνταλος! Όπως ενημέρωσε η ΚΕΔ:

Λεβαδειακός: Με Κάντζι κόντρα στον Άρη


Με το ένα πόδι στο... Κατάρ βρίσκεται ο Μακούμπα Κάντζι, ωστόσο μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, στον Λεβαδειακό θέλουν να εκμεταλλευτούν την αξία του.

Γιώτας:«Να διοργανώσουμε το φάιναλ-φορ του League Cup»


Στην αποκάλυψη ότι το ΤΑΠ Άρης προτίθεται ν΄ αναλάβει τη διοργάνωση του φάιναλ-φορ του League Cup στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Αλεξάνδρειο προχώρησε ο πρόεδρος του τμήματος, Θωμάς Γιώτας.

Tάτος: "Δεν δουλέψαμε σωστά! Ο άσχετος Μούτας και ο Χατζηνικολάου ήταν εναντίον μου!"


Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε στην εφημερίδα SUPER ARIS, σε μια συνέντευξη, έξω απ’ τα δόντια, που θα συζητηθεί.

Σοβαρευτείτε με τις ακαδημίες εκεί στην ΠΑΕ Άρης...



Έχουμε επισημάνει μυριάδες φορές το πρόβλημα οργάνωσης στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Άρη. Το αποτέλεσμα;

Μιλίνκοβιτς στο novasports.gr: "Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω να πετύχω!"


Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τον ερχομό του στον Άρη και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει στον Άρη και θέλει να αφήσει έργο στην ομάδα. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ζόραν Μιλίνκοβιτς : 

Τα προγνωστικά για την 4η αγωνιστική της Superleague!


Ο Johnny Bet δίνει τα προγνωστικά του για τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής της Superleague. Aπουσιάζει το παιχνίδι του Άρη για προφανείς λόγους.

Τάτος αριστερά, Ουντότζι σέντερ φορ!


Aλλαγές στην ενδεκάδα ετοιμάζει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο «Κλ. Βικελίδης». Σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο προπονητής του Αρη, κυρίως στην προπόνηση της Παρασκευής, θέλει να παρουσιάσει μια ομάδα η οποία ουδεμία σχέση θα έχει με τα όσα είδαμε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (14/09/2013)


Λεμονής: «Νίκη και για την ψυχολογία»


Ο τεχνικός του Λεβαδειακού υποστήριξε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη κόντρα στον Άρη και για να βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό ο τομέας ψυχολογία.

Φιλική νίκη επί της Λουκόιλ Ακαντέμικ


Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο διεθνές τουρνουά της Φλώρινας ο Άρης, κερδίζοντας με 85-75 τη Λουκόιλ Ακαντέμικ.