Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Το κοινωνικό πρόσωπο των "Ιερολοχιτών"


Σε μία αξιέπαινη κίνηση, αναδεικνύοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, προχωρά ο Σ.Φ. Άρη "Ιερολοχίτες". Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του να συνδράμουν στη συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μοιραστούν μέσω υπεύθυνων φορέων σε αυτούς που τους λείπουν και τα χρειάζονται. Αναλυτικά:

«Προσπάθησα να σώσω τον Άρη αλλά δε τα κατάφερα - Λύση η Β' Εθνική»O Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης κ. Λάμπρος Σκόρδας παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα aris.re. Η συνέντευξη:

Ο Βεζένκοφ στην Εφές;


Δημοσίευμα από την τουρκική ιστοσελίδα trendbasket.net υποστηρίζει ότι ο καλαθοσφαιριστής του Άρη Σάσα Βεζένκοφ έχει συμφωνήσει με την Εφές Αναντολού του Βαγγέλη Αγγέλου, καθώς και με τον Βασίλιε Μίσιτς από την Σερβία, για την επόμενη χρονιά.

Φίνος:«Δικαίωση και πίκρα. Μαζί θα πολεμήσουμε!»


Ο Σπύρος Φίνος μίλησε στο επίσημο site της Volleyleague για την επιστροφή του στον Αρη και υπενθύμισε πως και το Νοέμβριο όταν είχε αναλάβει πρώτη φορά οι «κιτρινόμαυροι» ήταν στην 11η θέση της βαθμολογίας και μετά από 5 νίκες και δύο ήττες στο τάι μπρέικ έφτασε στην 6η θέση.