Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Όταν ο Αλέφαντος υποστήριζε λύση Σκόρδα-Σούλη (video)

Θέλει Αγγέλου η Εφές!


Πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Εφές δέχθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

"Kάρφωσε" και τον Παναθηναϊκό ο Άρης!


Ο Άρης αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη χωρίς τον Ρολάντο Ντεσπέιν καθώς δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε με 3-0 σετ  στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου και πλέον ο Αρης μετράει 5 νίκες (4 συνεχόμενες), 6 ήττες και 16 πόντους. Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός δεν έχει σημειώσει καμία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και έχοντας μόλις 1 βαθμό κινδυνεύει με υποβιβασμό.

«Πρόκληση για τον Αρη ο τελικός»


Ο Άρης ετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Κυπέλλου (22/12) απέναντι στον Πανιώνιο και ο Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε ότι είναι πρόκληση για την ομάδα του να βρεθεί στον τελικό του θεσμού και να διεκδικήσει το τρόπαιο. 

To πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Super Aris (φύλλο 987)

Στην ιστοσελίδα της ΚΜΑ το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ


Στην ιστοσελίδα της ΚΜΑ αναρτήθηκε το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ Άρης για τις περιόδους 2004-2012.

Παρουσιάστηκε ο Σούλης


Την επιστροφή του Σούλη Παπαδόπουλου ως προπονητή του Άρη, σηματοδότησε η σημερινή επίσκεψη του Λάμπρου Σκόρδα στο "Δασυγένειο". 

Ο Σιδηρόπουλος με ΠΑΣ


Ο Τάσος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη στους «Ζωσιμάδες» την προσεχή Δευτέρα (23/12) στις 19:30 στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αναγκαστική άδεια σε Μιλίνκοβιτς, Λόντσαρ και Ραντάκοβιτς


Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Λάμπρο Σκόρδα είχαν ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο βοηθός του Ζόραν Λόντσαρ και ο γυμναστής της ομάδας Ραντιβόγιε Ραντάκοβιτς. 

Τέλος ο Μιλίνκοβιτς, αναλαμβάνει ο Σούλης!


Μέσα στην ημέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Άρη. Το μεσημέρι (12:00) είναι προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Λάμπρου Σκόρδα με τους Ζόραν Μιλίνκοβιτς και Ζόραν Λόντσαρ προκειμένου να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.