Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Tέλος ο Χατζηχρήστος από την Original!


Ανακοίνωση που δείχνει ότι μετά από 31 χρόνια από την ίδρυσή της η Original 21 αλλάζει σελίδα, εξέδωσε σήμερα το πρωί η συγκεκριμένη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ. Οπως όλα δείχνουν και λένε οι πληροφορίες ο Δημήτρης Χατζηχρήστος αποχωρεί από την ηγεσία της, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση που δεν αποκλείεται να έχει μορφή ομαδικής "διακυβέρνησης". Επίσης στην ανακοίνωση οι οπαδοί εύχονται να βρει η ΑΕΚ απεναντί της σήμερα στο Περιστέρι έναν πολύ καλό Ατρόμητο, απορρίπτει τα σενάρια αγοράς ΑΦΜ σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί και φωτογραφίζει την ανάγκη κατασκευής νέου γηπέδου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΟΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ORIGINAL

"Σήμερα η ΑΕΚΑΡΑ μας, δίνει ένα από τα σημαντικότερα ματς της ιστορίας της κι όπως αρμόζει σε μια ομάδα με τα ιδανικά και την ιστορία της Α.Ε.Κ., ευχόμαστε ο Ατρόμητος να παίξει το ΜΑΞΙΜΟΥΜ των δυνατοτήτων του και μακάρι η ΑΕΚΑΡΑ μας να βγει νικήτρια... Ακόμα κι αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε θέλουμε να αποχωρήσουμε με αξιοπρέπεια από το πιο βρώμικο και σάπιο πρωτάθλημα του πλανήτη..Καμιά χάρη από τους "άρχοντες" της παράγκας που αγχώνονται επειδή με υποβιβασμό της ΑΕΚ μειώνονται κατά το ήμισυ οι απολαβές απ'τα τηλεοπτικά των άλλων "μεγάλων" της σουπερ-λίγδας (ας το σκέφτονταν αυτό όταν κατακρεουργούσαν την ομάδα μας με τις ελεεινές διαιτησίες του α' γύρου)..Υποσχόμαστε ένα πράγμα,πως την επόμενη μέρα,είτε μας βρει στην Α' είτε στην Β' είτε σε όλη την ΑΛΦΑΒΗΤΑ, θα υπάρξει κάθαρση παντού !

ORIGINAL 21

Υ.Γ. Η πιο ORIGINAL συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο δωματιάκι και ήρθε η ώρα για τη πιο ΓΝΗΣΙΑ οπαδική οργάνωση να αλλάξει σελίδα!

Υ.Γ.2 Είναι τουλάχιστον μικροπρεπές να καταλογίζουν την θέση που ήρθε η ΑΕΚ σε όσους ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ μπήκαν στο γήπεδο, και έπεσαν στην καλοστημένη παγίδα που είχαν στήσει στην πλάτη όλων μας, και που τελικά αυτό ήταν και ότι πραγματικά θέλανε! Καταδικαστέo σίγουρα άλλα καταδικαστέα και η αποσιώπηση των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΧΩΝ που έχουν οδηγήσει την ομάδα στο γκρεμό και που εκείνη την ώρα κάθονταν άλλοι στα επίσημα και άλλοι στα σπίτια τους με τα τηλέφωνα στο χέρι !

Υ.Γ.3 Οι παραπάνω είναι οι δίκες μας και ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΕΣ μας ταπεινές απόψεις μιας και δε μπορούμε αυτές τις σκληρές στιγμές για την ομάδα να τοποθετηθούμε για κανέναν άλλον εκτός από μας... Απλά πιστεύουμε πως η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ είναι ό,τι πιο σημαντικό και το μόνο που μας αναλογεί... γελοιότητες όπως η αλλαγή ΑΦΜ ή η αλλαγή ονόματος σε περίπτωση υποβιβασμού, πρέπει να πάψουν και είναι βλάσφημο και μόνο να ακούγονται (αυτό μόνο πάνω απ'το πτώμα μας!)... Ραντεβού αδέρφια το μεσημεράκι 12.00 στα Ν.Φιλαδέλφεια σαν το παλιό καλό καιρό... εκεί που ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ τα όνειρα μας θα σταματήσουν να είναι μπάζα!