Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

O Άρης συμφώνησε και με Σικαλιά!

Ένας παίκτης που απασχόλησε και το περασμένο καλοκαίρι τον Άρη και ήταν διακαής πόθος του Μάκη Κατσαβάκη συμφώνησε σήμερα με τη διοίκηση της ΠΑΕ να συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους».

O Γλάρος ήθελε, ο ΟΤΕ είπε όχι...


Πριν λίγες ημέρες είχαμε ενημερώσει για την απόφαση του Δήμου Θεσσαλονίκης να επιτρέψει στην ΠΑΕ παοκ να τοποθετήσει γιγαντοοθόνη στην πλατεία Αριστοτέλους για τις ανάγκες των οπαδών του. Αν και στο παρελθόν είχε απαγορευτεί κάθε είδους συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Αριστοτέλους, ο Δήμος αυτή τη φορά ήταν πρόθυμος να παραχωρήσει το χώρο για την εκδήλωση που ετοίμασε η ΠΑΕ παοκ.

O Nίκος Τσουμάνης συμφώνησε με Άρη! (video)

Πριν από λίγο η ΠΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Τσουμάνη. Πρόκειται για αριστερό μπακ που αγωνίστηκε πέρυσι με την Κέρκυρα. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Καραμπέρης: "Θα αγοράσω διαρκείας γιατί τα λεφτά θα πάνε στον Άρη!"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Σωτήρης Καραμπέρης για τον Δημήτρη Ηλιάδη και την προσπάθεια που κάνει για να υπάρξει ενότητα στον Άρη ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσκληση που έλαβε για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τη Ρόμα.

Στην τελική ευθεία για το 99

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Στόχος της διοίκησης είναι να συμπληρώσει τον φάκελο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ως την καταληκτική προθεσμία, στις 19 Αυγούστου.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών και η προσφορά των διαρκείας (29/07/2013)