Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

"Κλοπή" και ήττα 3-2 στην Αλεξανδρούπολη


Την ήττα με 3-2 σετ και τον αποκλεισμό στη φάση των "16" του κυπέλλου γνώρισε ο Άρης στην Αλεξανδρούπολη από τον Εθνικό. Ο Άρης κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα, αλλά τελικά ελέω διαιτησίας έχασε με 3-2 σετ. 

Mπέος:«Είπα στον Ηλιάδη να ρίξει την ομάδα στη Γ' Εθνική» (video)


O Aχιλλέας Μπέος μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή "DERBY" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ Άρης.

Αναβλήθηκε η Γ.Σ. του συνδέσμου "Ιερολοχίτες"


Ο Σ.Φ. Άρη "Ιερολοχίτες" ανακοίνωσαν την αναβολή της Γενικής τους Συνέλευσης που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Τετάρτη στα γραφεία του συνδέσμου. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Η ανακοίνωση του συνδέσμου:

Δύο ομάδες απευθείας και μια στα μπαράζ!


Όπως αποφασίστηκε, δύο ομάδες θα υποβιβαστούν απευθείας από τη Super League (17η και 18η) στη Football League, ενώ θα παίξουν μπαράζ ο 16ος της μεγάλης κατηγορίας με τον τρίτο των πλέι οφ της μικρότερης.

Γιώτας: «Ο Ντεσπέιν μίλουσε με άλλες ομάδες ενώ είχε συμβόλαιο» (videos)


O πρόεδρος του Α.Σ.Άρης Θωμάς Γιώτας μίλησε για όλους και όλα γύρω από το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, για την «παρεξήγηση» που δημιουργήθηκε με τον Εθνικό από τον αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων, για το φιάσκο με τον Ντεσπέιν, τις συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Κουβανό ενώ αποκάλυψε ότι ένας οπαδός του Άρη από τη Δανία κατέθεσε 10.000 ευρώ για να πληρωθεί το παράβολο του Κουβανού! Η συνέντευξη του Θωμά Γιώτα στο volleynews.gr:

«Ματώνουμε για τη νίκη»


Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στο novasports.gr. Ο «βομβιστής» του Αρη, με τα τρία γκολ, σε δύο (!) αγώνες, αναφέρθηκε στο παιχνίδι που έρχεται, κόντρα στον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο. Εκθείασε τον Μάκη Χάβο για τη δουλειά που κάνει στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, εξέφρασε τη σφοδρή του επιθυμία να συνεχίσει να σκοράρει και έστειλε το δικό του μήνυμα στην Τρίπολη. Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε:

H εκπομπή του "Super 3" και η ανακοίνωση των "Ιερολοχιτών" (audio)


O Σ.Φ. Άρη "Super3" ακούστηκε και πάλι στα ερτζιανά της πόλης (03/02/2014) μετά από περίπου 3 μήνες. Η εκπομπή του μεγαλύτερου συνδέσμου του Αρη βγήκε στον "αέρα" μέσω της συχνότητας του ραδιοφωνικού σταθμού "Αρένα". Στην εκπομπή αναφέρθηκαν κυρίως στα πεπραγμένα των διοικήσεων 2004-2012 και κυρίως στον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα.