Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Kι ο Χαντ παραμένει στον Άρη!


Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Τζέρεμι Χαντ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το προφίλ της Ρόμα!

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τη φημισμένη Ρόμα στις 26/07 και ώρα 9 μ.μ. Η Ρόμα είναι μία από τις μεγαλύτερες ιταλικές ομάδες με πλούσια ιστορία και πολύ μεγάλους παίχτες στη σύνθεσή της.



Άρης - Ρόμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης"!


Οριστικοποιήθηκε σήμερα το φιλικό του Άρη με τη Ρόμα, το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 του Ιουλίου στις 21:00 στο "Κλ. Βικελίδης". Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Άρης πρόκειται να αντιμετωπίσει τους Ρωμαίους, όπως είχε γίνει και πέρσυ, στο Ολίμπικο. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

Δελτίο τύπου του ΑΣ Άρης για Παπαδόπουλο!

Πριν λίγο ο ΑΣ Άρης εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο γνωστοποίησε την παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου από την προεδρία του Ερασιτέχνη και προκήρυξε εκλογές για τις 12 Σεπτεμβρίου:



Θέλουν Μποχωρίδη παναθηναϊκός και ολυμπιακός!

Ενδιαφέρον για τον καλαθοσφαιριστή του Άρη Λευτέρη Μποχωρίδη εκφράζουν οι δύο αιώνιοι του κέντρου, παναθηναϊκός και ολυμπιακός. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι ο πιο ταλαντούχος Έλληνας περιφερειακός στην ηλικία του και έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη με άλλα δύο χρόνια να απομένουν.



Παραιτήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος!


Την παραίτησή του υπέβαλλε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη! Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση που θα επιβεβαιώνει το τέλος της προεδρίας του Παπαδόπουλου αν και υπάρχουν μέλη του συμβουλίου, που προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (19/07/2013)