Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τέλος η χρονιά για Πουλίδο


Μία σημαντική απουσία προστίθεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΣούληςΠαπαδόπουλος. Ο Ρούμπεν Πουλίδο αναμένεται να χάσει όλη την χρονιά και έτσι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

«Ελπίζω να μείνουν στην ίδια θέση!»


Για τον Πλατανιά μίλησε ο Σούλης Παπαδόπουλος και την προσπάθεια που θα κάνει Αρης, ώστε να επιστρέψει νικητής από τα Χανιά. Ο προπονητής των κιτρίνων, μίλησε στο novasports.gr, λέγοντας πως ελπίζει ότι μετά το τέλος του Κυριακάτικου ματς, ο Πλατανιάς να βρίσκεται στην ίδια θέση με τη σημερινή! 

Ακούς Γιάννη Ιωαννίδη;


Ε, τον κ. Γιάννη τον Ιωαννίδη...

«Xειρότερα με Σκόρδα σε σχέση με Ηλιάδη!»


Ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης εμφανίστηκε και μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για όλα τα θέματα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αναφέρθηκε στον ισολογισμό της ΠΑΕ που δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες, στο αγωνιστικό κομμάτι, στο άρθρο 99 αλλά και στα διοικητικά θέματα εκφράζοντας την άποψη ότι η διοίκηση Σκόρδα επιδείνωσε την κατάσταση.

To πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Super Aris (21-27/02/2014)

Επιστρέφει ο Ηρακλής;


Η απουσία του Πουλίδο και από το επερχόμενο ματς των Χανίων (ο Ισπανός είναι πολύ πιθανό, πια, να μπει στο χειρουργείο), οδηγεί τον Σούλη Παπαδόπουλο στην αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα καλύψει με επιτυχία τη θέση μπροστά απ΄ τα στόπερ.

Στην Τούμπα (και) ο Απόστολος Τζιτζικώστας


Eκτός από το Σταύρο Καλαφάτη, στην Τούμπα βρέθηκε χθες και ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Kαρναβάλια στην Τούμπα


Στο πνεύμα των ημερών στάθηκε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (έχασε 0-1 από τη Μπενφίκα) στα πλαίσια της ευρωπαϊκής του συμμετοχής.