Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Χριστοφορίδης: «Η τελευταία θέση δεν εξυπηρετεί το "99"»


Ο νομικός του Αρη Σπύρος Χριστοφορίδης τοποθετήθηκε για τη μονιμοποίηση της διοίκησης της ΠΑΕ μέσω του Ειρηνοδικείου. Σύμφωνα με τον γνωστό νομικό, η απόφαση αναμένεται μέσα στο Νοέμβριο, με το θέμα να είναι καθαρά τυπικό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο άρθρο 99, καθώς η 15 Οκτωβρίου είναι όλο και πιο κοντά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο "Libero":


Για την παρουσία της διοίκησης στο Ειρηνοδικείο: «Είχαμε μια παραίτηση μέλους, του κ. Ευθυμιόπουλου, που αντικαταστάθηκε από τον κ. Παπαδόπουλο και αυτή του κ. Τσιφωντίδη από τον κ. Ελευθεριάδη. Αν γίνει δεκτή η νέα διοίκηση, ζητήσαμε να έχει διάρκεια έξι μηνών, λόγω των διεργασιών, αν πάνε όλα καλά με το άρθρο 99».

Για το πότε αναμένεται η απόφαση: «Μέσα στον Νοέμβριο θα βγει. Δικάζονται πολλές υποθέσεις και υπάρχει φόρτος εργασίας στα δικαστήρια. Δύσκολα να έχουμε απόφαση μέσα στον Οκτώβριο, για να έχει διοίκηση ο Αρης και από ΦΕΚ πλέον».

Για την εκδίκαση του άρθρου 99, στις 25 Οκτωβρίου: «Είμαστε έτοιμοι όσον αφορά τις συμφωνίες που υπάρχουν και τηρούνται. Οι προσπάθειες όμως για περισσότερες συμφωνίες, συνεχίζονται».

Για το αν θα υπάρξει αντίλογος από κάποια πλευρά στην εκδίκαση του άρθρου 99: «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Δεν ήρθε δικόγραφο στην ΠΑΕ όπως έγινε στην περίπτωση Σηφάκη. Υπάρχει όμως μια σχετική φημολογία ότι κάποιοι θα παραστούν».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και κατά πόσο επηρεάζει το "99": «Μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, αλλά και μετά, θα σηκώνουμε πανό. Η τελευταία θέση δεν εξυπηρετεί το άρθρο 99. Πρέπει να δείξουμε στο δικαστήριο μια ομάδα που ανεβαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου