Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Aγγέλου: «Με την αύρα του παρελθόντος»


Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου μια μέρα πριν τον ντέρμπι Κυπέλλου με τον παοκ. Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, ενώ παράλληλα μίλησε και για το που θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι. Αναλυτικά όσα δήλωσε:


Για το παιχνίδι: «Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μία άλλη εποχή. Εγώ θα μιλήσω όμως για την ομάδα μου. Εμείς θα προσπαθήσουμε με την αύρα του παρελθόντος να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε»

Για το πώς περιμένει τον παοκ: «Περιμένω μια ομάδα με σαφείς αμυντικούς και επιθετικούς προσανατολισμούς. Ξέρουμε τους νέους παίκτες του παοκ, γνωρίζουμε πως σαν ομάδα στηρίζονται στο παιχνίδι πικ ‘ ν ρολ και είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε πικ’ν ρολ άμυνα. Πιστεύω ότι με σωστή αντίδραση και ομαδικότητα θα ανταποκριθούμε σε αυτό το κομμάτι»

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Η ομάδα θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτιώσης. Διαθέτουμε εργάτες και ταλέντο και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το δύσκολο ξεκίνημα: «Νομίζω ότι και τα τρία που έρχονται απαιτούν ένα πηρύνα εμπειρίας και χρησιμότητας και θα μας βοηθήσουν από νωρίς να μπούμε ή στα εγκαύματα ή στην απότομη ωριμότητα».


Δηλώσεις σχετικά με τον αυριανό αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Αρη πραγματοποίησε και ο προπονητής του παοκ Σούλης Μαρκόπουλος.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Υπάρχουν διαφορές σε σχέση με πέρσι καθώς έχουν αλλάξει βασικοί παίκτες σε θέσεις κλειδιά και αυτό μας έχει δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα στην χημεία. Έχουμε κάνει μία πιο ελαφριά ομάδα, το δυνατό μας σημείο είναι η δύναμη στην άμυνα» ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού, συνεχίζοντας:

«Δεν είμαστε απολύτως έτοιμοι, τα 3/5 της πεντάδας είναι καινούργια και προσπαθούμε σιγά σιγά να γίνουμε ομάδα. Ξέρουμε ότι ο Αρης  είναι  μία ομάδα με τον ίδιο κορμό, είναι ένα καλό σύνολο. Οι πληροφορίες μας λένε ότι παίζει καλά και δυνατά. Είναι αρχή της περιόδου και κανείς δεν ξέρει τι διάρκεια θα έχουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Η ομάδα μας μπορεί να παίξει, αλλά σίγουρα ακόμα δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θέλουμε»

Σχολιάζοντας τον Αρη, είπε: «Δεν έχουμε ακόμη καθαρή εικόνα για τον Αρη. Είναι βελτιωμένος  και κάποιοι παίκτες έχουν πάρει φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο. Πήραν δύο καλούς παίκτες που παίζουν ουσιαστικό ρόλο, ενσωματώθηκαν νωρίς και παίζουν περισσότερο σε ομαδικό στυλ σε σχέση με την περσινή περίοδο».

Ερωτηθείς δε για τον χρόνο που χρειάζονται οι παίκτες που έρχονται από κολέγια, μέχρι να προσαρμοστούν, τόνισε: «Όλοι οι παίκτες που έρχονται από κολέγια θέλουν χρόνο προσαρμογής. Χρειάζεται υπομονή, κάποιος παίκτης μπορεί να είναι καλός, αλλά να μην έχει προσαρμοστεί με την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου