Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ατομικό Παπαδόπουλος και Ουντότζι


Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη. Το πρωί το πρόγραμμα είχε γυμναστήριο στο Κλεάνθης Βικελίδης (οι παίκτες γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ) και το απόγευμα προπόνηση στο "Δασυγένειο" Αθλητικό Κέντρο.

Αγώνες πυγμαχίας στο "Κλεάνθης Βικελίδης"


Αγώνες πυγμαχίας τύπου σπαρινγκ θα διεξαχθούν τα επόμενα τρία Σάββατα, αρχής γινομένης από αυτό το Σάββατο 21/09 στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" στην αίθουσα πυγμαχίας του Α.Σ Αρη.

Kιτρινίζουν και τα Πηγάδια!


Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε ότι παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη την ερχόμενη Δευτέρα (23/09, 19:30) στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Διούδης: "Οφείλω πολλά στον Άρη"


«Η θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική. Έχουμε καλή ομάδα, όμως θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να αρχίσουν να έρχονται τα αποτελέσματα» τονίζει στην συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Super League ο Σωκράτης Διούδης. Στη συνέχεια ο νεαρός τερματοφύλακας του Αρη αναφέρει ότι: «Οφείλω πολλά στον Αρη. Εδώ μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα». Αναλυτικά η συνέντευξη:

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (18/09/2013)


Kόντης και Sportvision για Άρη


Για τις αποκαλύψεις του Δημήτρη Ηλιάδη σχετικά με το συμβόλαιο του Ντιόγκο Σιστόν μίλησε ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ,  Γιάννης Κόντης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Περιμένουμε τον Μπάνε στο Αλεξάνδρειο»


Ο Άρης ξεκινά τη σεζόν με δοκιμασία στη Δράμα, στην πρεμιέρα και ντέρμπι με τον παοκ στο Αλεξάνδρειο, τη δεύτερη αγωνιστική. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης ευχήθηκε «υγεία σε όλους τους αθλητές και καλό κουράγιο σε όλους τους προέδρους» και στη συνέχεια είπε γελώντας: «Περιμένουμε τον Μπάνε (Πρέλεβιτς) τη 2η Αγωνιστική».

Eπανέρχεται στον άξονα ο Τάτος


Η επιλογή του Μιλίνκοβιτς να χρησιμοποιήσει τον Ανδρέα Τάτο στις πτέρυγες στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήταν κίνηση πρωτοποριακή. Από τις κινήσεις του Τάτου στον αγωνιστικό χώρο, όμως, φάνηκε η διάθεσή του του να παίζει στον άξονα.

Η φάπα βλάπτει σοβαρά την υγεία... (videos)


Εντύπωση προκαλεί σήμερα το πρωτοσέλιδο της οπαδικής εφημερίδας "Σπορ του Βορρά". 

Aνεβασμένη η ψυχολογία!


Μπορεί απέναντι στον Λεβαδειακό ο Άρης να μην πήρε την πρώτη του νίκη, ωστόσο έδειξε σημάδια βελτίωσης, γεγονός που έφτιαξε κάπως και το κλίμα στα αποδυτήρια.

Mιλάει με ισχυρό επενδυτή ο Ηλιάδης


Αίσθηση έκανε η αποκάλυψη του Δημήτρη Ηλιάδη ότι μιλάει απευθείας με ισχυρό επενδυτή, που μπορεί να αλλάξει την ιστορία του Άρη! Μάλιστα, ενημέρωσε ότι θα έχει νέο ραντεβού μαζί του στο Λος Άντζελες τις επόμενες ημέρες.

Γυμνός ο... "βασιλιάς"!


O "βασιλιάς" του φτωχού ελληνικού πρωταθλήματος είναι γυμνός. Για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός απογοήτευσε τους φιλάθλους του και ηττήθηκε με 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.