Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

H αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Μπέου


Την αποστολή των ποδοσφαιριστών που θα διεκδικήσουν την ανατροπή του 1-0 του Βόλου, ανακοίνωσε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Εκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός  του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Σαλόζε Ουντότζι, τον οποίο, ο προπονητής , προφανώς , θέλει να προστατεύσει για το Ηράκλειο (στον αγώνα με τον ΟΦΗ). 

Άρης: Έτος 2020 (part 1)


Έτος 2020. Οι αλλαγές στο κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό και τεχνολογικό περιβάλλον αναμένεται να είναι ραγδαίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Όχι, δε θα κάνω συγκρίσεις της πορείας της Ελλάδας με αυτή του Άρη αν και οι ομοιότητες είναι απίστευτα πολλές.

Συνελήφθη ο Αγαπητός Βαλογιώργης


Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι πρώην μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Άρης, που σύμφωνα με το pressaris είναι ο Αγαπητός Βαλογιώργης, συνελήφθη για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν αφορά την ενασχόλησή του με τον Άρη.

Μανιάς ή Αγγελούδης;


Η  σαφής προτροπή του γιατρού του Αρη, Βαγγέλη Πανταζή, να προφυλαχθεί ο Νταβίδ Αγκάνθο, στο αυριανό ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, θεωρείται απίθανο να μην ακολουθηθεί από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.