Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Εκπρόσωποι του Κλάουρε σε ΕΠΟ και ΕΕΑ


Ένα πολύ σημαντικό νέο για τα διοικητικά του Άρη έρχεται σήμερα στο φως.

Μιλίνκοβιτς: «Θα το παλέψω μέχρι το τέλος»


Αποκαλυπτικός Ζόραν Μιλίνκοβιτς, στο novasports.gr. Ο προπονητής του Αρη, μιλά για τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει η ομάδα, όντας τελευταία στον πίνακα της Superleague, εξιστορεί την παρόμοια περυσινή του εμπειρία στην ΟΦΚ Βελιγραδίου και δηλώνει με νόημα: «Θα το παλέψω μέχρι το τέλος»! Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε:

Τέλος χρόνου...


"ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι στο τέλος αυτής της διοικητικής μου εμπλοκής μπαίνει ως στόχος η εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με συνεργάτες μου που βρίσκονται εντός και εκτός Ελλάδας και για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αποκαλύψω προς το παρόν τα ονόματα και την ιδιότητα τους. Βεβαίως μπαίνει κι ένα σημαντικό θέμα για το ύψος της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου η οποία θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από  5 εκ. ώστε ο υποψήφιος επενδυτής να μπορέσει να αγοράσει τουλάχιστον το 51% του μετοχικού κεφαλαίου."

Επιστολή Κωνσταντινίδη με κανένα νέο...


Ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Άρης Γιάννης Κωνσταντινίδης εξέδωσε ανακοίνωση που μοιράστηκε στα ΜΜΕ. Η δήλωση όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα pressaris:

Η προϊστορία των αγώνων Εργοτέλης - Άρης (video)


Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στην Κρήτη για 8η φορά στην ιστορία του στα πλαίσια της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας. Ο Άρης, στα επτά παιχνίδια που έχουν προηγηθεί, μετρά 2 νίκες, ο Εργοτέλης μία ενώ 4 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Super Aris (φύλλο 985)

Στη λίστα του Άρη ο Βέλλιος, απέρριψε πρόταση ο Καραγκούνης


Παράλληλα με τις διοικητικές διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο Αρης είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει το πώς θα μπορέσει να ενισχυθεί, ενόψει Ιανουαρίου, προκειμένου να αλλάξει ρότα στο πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο αυτό ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει ήδη έτοιμη τη λίστα με τους υποψήφιους στόχους, βάση των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στην ομάδα( δικαίωμα απόκτησης ενός Ελληνα άνω των 24 ετών και απεριόριστου αριθμού, Ελλήνων, κάτω απ΄ αυτό το ηλικιακό όριο).