Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Το νου σας "ρεμάλια"...


Οι διαιτητικές σφαγές συνεχίζονται για τον Άρη και τη φετινή χρονιά. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν εντός της ομάδας. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, έχουν τις ευθύνες τους και δε θα... γλυτώσει κανείς αν η ομάδα δεν τα καταφέρει...

Τρέξε Άρη, τρέξε!


Του Αντώνη Γκάτζιου

Ο Άρης έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής του και (αν και είναι ακόμα νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα), το στίγμα του για τη νέα σεζόν κάνει... μπαμ: Πιεστική άμυνα και σε κάθε ευκαιρία... τρέξιμο αλά Μπολτ!

Κόντρα Άρη-αεκ στο βόλλεϊ


Σε ένα πολύ σημαντικό τουρνουά θα πάρει μέρος ο Αρης. Στο τουρνουά που διοργανώνει το προσεχές τριήμερο, ο Κύζικος Νέας Περάμου, στην πρεμιέρα ο  Αρης αντιμετωπίζει την αεκ στην πρεμιέρα των αγώνων. Αναλυτικά, το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου


Πριν λίγο ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδας. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ:

Ευθυμιάδης: «Είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα παραμονής»


Ο Κώστας Ευθυμιάδης που εκπροσώπησε την ΠΑΕ Άρης στο συμβούλιο της Λίγκας μίλησε στον "Arena" σχετικά με τις εντυπώσεις του και τις κινήσεις που ετοιμάζουν οι «κιτρινόμαυροι». Ακόμη αναφέρθηκε στις προσπάθειες για την ανάκτηση της αξιοπιστίας από την ΠΑΕ και τα αγωνιστικά θέματα. Αναλυτικά είπε:

Ικανοποίηση για το πιστοποιητικό στον Άρη


Ικανοποίηση συνόδευσε το νέο από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Basket League (Α1) για την ΚΑΕ Άρης.

«Tρεις πέφτουν και τρεις ανεβαίνουν φέτος»



Στο ραδιόφωνο του "Αρένα" μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου σχετικά με τα θέματα της Superleague και την αναδιάρθρωσή της. Επίσης αναφέρθηκε στη σφαγιαστική διαιτησία που αντιμετώπισε ο Άρης στην Ξάνθη δικαιολογώντας εμμέσως πλην σαφώς τον διαιτητή!

Άγνωστο πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν φέτος!


Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα είχε γίνει γνωστό πως πρόθεση της Super League ήταν να μειώσει κατά δύο τις ομάδες και από την αγωνιστική περίοδο 2015-16 να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και πάλι 16. Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ, αυτό που ακουγόταν ως φήμη, έγινε πραγματικότητα.

"Προστατεύονται" Ουντότζι και Σταυρόπουλος


Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να βρίσκονται στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα της Πέμπτης (26/9) στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό στο Βόλο οι Ουντότζι και Σταυρόπουλος.

Aτομικά τα λάθη του Άρη


Τα ατομικά λάθη των παικτών του που κόστισαν και πάλι αλλά και η αδυναμία στο μεσοαμυντικό κομμάτι ήταν οι… επικεφαλίδες των παραπόνων που είχε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στην κριτική που ακολούθησε τον αγώνα με την Ξάνθη.

Ηρακλής: «Ο διαιτητής μου είπε πως η φάση του Τάτου ήταν "καθαρή"»


Ο 24χρονος αμυντικός του Άρη, Ανδρέας Ηρακλής, μίλησε στην εφημερίδα «ΑΝ των συντακτών» για τη φάση του πέναλτι του Τάτου, αλλά και το τι του είπε ο διαιτητής μετά από αυτή ενώ αναφέρθηκε και στη γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Mήνυμα "Super 3" σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές


Με ανάρτησή του στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του ο Super 3, στέλνει δυο… μηνύματα προς παίκτες και προς διοίκηση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (25/09/2013)