Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Η αποστολή της ΑΕΛ Καλλονής


Ολοκλήρωσε σήμερα η ΑΕΛ Καλλονής την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή.

Troll υπάρχουν...


Επίτηδες το κάνουν... Μας τρολλάρουν... Δεν εξηγείται διαφορετικά...

H νέα φανέλα στο Aris Megastore!


Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι η νέες φανέλες του Άρη διατίθενται στο κοινό προς πώληση από την μπουτίκ της ΠΑΕ:

Χατζηνικολάου στο Novasports: «Κάποιοι ίσως μείνουν έξω»


Προαναγγελία αλλαγών από τον Γιάννη Χατζηνικολάου, μέσω του novasports.gr. Ο προπονητής του Αρη προσπαθεί ν΄ αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, διαφοροποιώντας την ενδεκάδα, ενόψει Καλλονής. Μιλά γα το άγχος που δεν πρέπει να υπάρχει στην ομάδα, εκθειάζει το συγκρότημα της Λέσβου και διαφωνεί με όσους μιλούν για ισορροπημένο πρωτάθλημα.

Η νέα «πανοπλία» του «Θεού» (video)


Μία πρώτη εικόνα από τις εμφανίσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου έδωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ μέσω βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο (Youtube). 

Eπανακυκλοφορεί ο Super Aris!


Η οπαδική εφημερίδα του Άρη επανακυκλοφορεί σήμερα στέλνοντας μηνύματα. Μεταξύ του πλούσιου υλικού που έχει υπάρχει ως ένθετο μία μικρή αφίσα από τις εκτός έδρας παρουσίες του κόσμου του Άρη.

Πούτιν εναντίον Σαββίδη!


Χολή έσταζε για την Ελλάδα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Σε σύσκεψη για την ανάπτυξη της περιφέρειας Ροστόφ, χαρακτήρισε την Ελλάδα προβληματική για επενδύσεις και είπε ότι ανακάλυψε έκπληκτος ότι έγινε πρόσφατα μια μεγάλη επένδυση στην χώρα μας χωρίς να κατονομάζει τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Γιώτας: "Μας εξέπληξαν ευχάριστα Super 3 και Ιερολοχίτες!"

Ο Θωμάς Γιώτας που ηγείται του τμήματος βόλεϊ του Άρη, μίλησε στον "Αρένα" και αναφέρθηκε στις κινήσεις που έγιναν, τον κόσμο, και το θέμα της αδειοδότησης:

Με καινούργιες φανέλες κόντρα στην Καλλονή!


Τις νέες φανέλες της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, θα λανσάρουν για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές του Άρη στο φίλαθλο κοινό τους και όχι μόνο, στον Κυριακάτικο αγώνα με την Καλλονή. Οι κίτρινοι θα έχουν νέο «λουκ» με την καινούργια τους εμφάνιση να είναι ολοκίτρινη και το σήμα με τον Θεό του πολέμου Άρη, να δεσπόζει στα πλάγια της φανέλας.

«Κανονικά Μανιάς και Κύργιας. Ο Αγκάνθο είναι όπως και πέρυσι!»


Ο Βαγγέλης Πανταζής γιατρός του Άρη φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και μίλησε σχετικά με την εξέλιξη που έχει η υγεία του Μανιά, και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών της ομάδας:

Γιόναν Γκαρσία: "Θα νιώσω περίεργα, το κοινό του Άρη είναι από τα πιο φανατικά!"


Ο Ισπανός άσος της ΑΕΛ Καλλονής, που έχει κάνει και ένα μικρό πέρασμα από τον Άρη, μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα της Λέσβου, το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκεται το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη αλλά και τον Άρη.

Σήμερα ξεκινά η προετοιμασία στο βόλλεϊ!


Την πρώτη… γνωριμία θα έχει αύριο (23/8) θα έχει ο νέος Άρης του Αντρέι Κράβαρικ. Η συνάντηση ορίστηκε για τις 18:00 στην αίθουσα τροπαίων του Ερασιτέχνη. 

Μήνυμα Ηλιάδη σε Μούτα!


Ο πρόεδρος του Άρη Δημήτρης Ηλιάδης μετά τη συζήτηση που είχε την Τετάρτη με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα και με τον Δημήτρη Μούτα, τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Έλσνερ για βασικός, επαναφέρει τον ... υπό αποχώρηση Μαργαρίτη!


Τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα φανέρωσε χθες στο Νέο Ρύσιο ο Χατζηνικολάου. Ο προπονητής του ΑΡΗ προσανατολίζεται σε κάποιες αλλαγές και όπως φαίνεται η μια θα αφορά τον άξονα. Η μέτρια παρουσία του Τριανταφυλλάκου ως αμυντικό χαφ, στο ματς της πρεμιέρας, μάλλον θα τον κρατήσει στον πάγκο και τη θέση του διεκδικούν ο Έλσνερ με τον Οικονομόπουλο με τον Σλοβένο να φαίνεται πως έχει προτεραιότητα.

O Γκάλης στο «Κλ. Βικελίδης»!


Την επιθυμία του να βρεθεί, λίαν συντόμως, στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης», προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης ένα παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αρη, εξέφρασε ο Νίκος Γκάλης όπως αποκαλύπτει το novasports.gr! Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόθεση του «θεού» του ελληνικού μπάσκετ είναι η επίσκεψη αυτή να πραγματοποιηθεί άμεσα. Δηλαδή, είτε στο ματς της Κυριακής με την Καλλονή ή στο επόμενο εντός έδρας, κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (23/08/2013)