Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Σπουδαίο «διπλό» του Άρη στο Βραχάτι με 3-1


Την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ πέτυχε ο Άρης και μάλιστα στο Βραχάτι επί του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ σε ένα από τα ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Άρη με τον Σπύρο Φίνο στον πάγκο του που βελτίωσε σημαντικά τη βαθμολογική θέση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σούπερ άμυνα, άνετη νίκη (75-64)


Παίζοντας εξαιρετική άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Άρης πέτυχε την πρώτη του άνετη νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τον Ηλυσιακό με 75-64.

Μπαντιμπαγκά - Τάτος σημειώσατε Χ!


Σε ένα παιχνίδι που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει αφού είχε έξι γκολ και τέσσερα δοκάρια Εργοτέλης και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 με τις δύο ομάδες να έχουν από έναν ήρωα αφού για τους Κρητικούς σκόραρε δις ο Μπαντιμπαγκά ενώ για τον Άρη δύο γκολ πέτυχε ο Τάτος.

Μάχες σε Ηράκλειο και "Nick Galis Hall"


Στο «Παγκρήτιο» φιλοξενείται ο Άρης από τον Εργοτέλη σήμερα (Novasports 2, 15:00), με τις δυο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή τους στις νίκες. Ο καλαθοσφαιρικός Άρης από την άλλη φιλοξενεί μία ώρα αργότερα τον Ηλυσιακό στο "Nick Galis Hall".

Συνεχίζονται τα σενάρια για Κλάουρε


Aυξάνονται τα σενάρια που θέλουν τους ανθρώπους του Μαρσέλο Κλάουρε να κινούνται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Άρη. 

«Τυχεροί με τον Μιλίνκοβιτς»


Ο Δημήτρης Σουνάς μίλησε στo novasports.gr για το αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη αλλά από τις δηλώσεις του ξεχωρίζουν τα εγκωμιαστικά του σχόλια για τον προπονητή του, τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο νεαρός παίκτης των «κίτρινων» αναλυτικότερα είπε: