Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ηρακλής: «Δεν χωράνε προγνωστικά»


Δεν υπάρχει φαβορί σύμφωνα με τον Ανδρέα Ηρακλή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας.

O Σιδηρόπουλος εναντίον του Άρη στην Τούμπα (video)


Όταν ο παοκτσής διαιτητής του κυριακάτικου ντέρμπι "έσφαζε" τον Άρη στην Τούμπα (2011-2012).

Αστυνομικός και παοκτσής


Ο διαιτητής του επερχόμενου κυριακάτικου ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης, Αναστάσιος Σιδηρόπουλος έχει κατοικία στο Ωραιόκαστρο, είναι οπαδός του ΠΑΟΚ αλλά ανήκει στο σύνδεσμο Δωδεκανήσου λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας (αστυνομικός).

«Δε φοβόμαστε»


Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει μέσα στη Τούμπα, υπογράμμισε ξεκάθαρα πως δεν φοβάται τίποτα η ομάδα του και επεσήμανε πως οι προηγούμενες τρεις ήττες προήλθαν από ατομικά λάθη και όχι από έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Ο σφαγέας Σιδηρόπουλος σφυρίζει στην Τούμπα! Το νου σου!

Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος κοιτάζει με στοργή τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ

Οι προκλήσεις της ΚΕΔ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Ένας από (τους πολλούς) σφαγείς του Άρη ορίστηκε ως διαιτητής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Συνάντηση Ηλιάδη-Βρύζα


Λίγη ώρα έπειτα από την ολοκλήρωση του χθεσινού Δ.Σ. της SuperLeague, οι πρόεδροι των ΠΑΕ Άρης και ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ηλιάδης και Ζήσης Βρύζας συναντήθηκαν στο lounge της Aegean στο «Ελ. Βενιζέλος» όπου και συνέφαγαν. Μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος του Εργοτέλη Γιάννης Δασκαλάκης.