Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ήττα με 3-0 και επειγόντως ενίσχυση


Μετά την ήττα το περασμένο Σάββατο στο τάι μπρέικ κόντρα στην Κηφισιά, ο Άρης ήθελε να πετύχει το πρώτο του τρίποντο για φέτος, κάνοντας την «έκπληξη» στου Ρέντη κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό αλλά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 3-0.

Δεκαπενθήμερη καθυστέρηση σε δόσεις για το 99


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα allaboutaris.com αρκετοί παίκτες δεν έχουν πάρει εδώ και 15 μέρες την δεύτερη δόση του 99 που έχουν συμφωνήσει αλλά προς το παρόν δείχνουν διάθεση να περιμένουν.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Άρη


Ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος, μέσω του Sport24.gr παραδίδει "ελέγχους τριμήνου" σε όλες τις ομάδες, εν όψει της λήξης του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Superleague.

Τοποθετείται η ΚΜΑ


Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες διήρκησε το έκτακτο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Αρη, το οποίο συγκάλεσε ο πρόεδρος, Παναγιώτης Στεφανίδης, με αφορμή τη σκληρή κριτική που δέχτηκε ο Φορέας από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Αυτό που θορύβησε πάρα πολύ τη διοίκηση της ΚΜΑ, ήταν η προτροπή των φιλάθλων για λουκέτο και η μετακίνηση των μελών στον ΑΣ, κάτι που έβαλε πολλούς σε σκέψεις παραίτησης.

Ηabemus Super 3


Παρά τις καθησυχαστικές και υπεραισιόδοξες προβλέψεις της διοίκησης Δημήτρη Ηλιάδη και της ΚΜΑ αυτοί είναι που έχουν πλέον την κύρια ευθύνη σε μία ενδεχόμενη "στραβή". Και αυτοί κρίνονται.