Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Τα προγνωστικά για την 3η αγωνιστική της Superleague!


Ο Johnny Bet δίνει τα προγνωστικά του για τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής της Superleague. Aπουσιάζει το παιχνίδι του Άρη για προφανείς λόγους.

Προπόνηση στο ΟΑΚΑ


Αν και, αρχικά, είχε προκύψει πρόβλημα με το γήπεδο, στο οποίο θα έκανε προπόνηση η ομάδα του Αρη, κατά την παραμονή της στην Αθήνα, τελικά βρέθηκε η λύση. Οπως έγινε γνωστό, πριν από λίγο, οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Σκόραρε με τη Φορτούνα ο Γιαννιώτας


Ο Γιάννης Γιαννιώτας σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, δίνοντας -προσωρινά- στην ομάδα του το προβάδισμα επί της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Eμπόδια συναντά ο Άρης λόγω της αναβολής


Σοβαρό πρόβλημα δημιουργήθηκε στον Άρη, από την αναβολή του αγώνα (για τη Δευτέρα) με τον Ατρόμητο. Το πρόβλημα εστιάζεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν αεροπορικά εισιτήρια για την Κυριακή, τη στιγμή που η ΠΑΕ είχε "κλείσει" εισιτήρια για το Σάββατο.

Aντίο παλιόφιλε...

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι μπήκαν οι τίτλοι τέλους σε ένα μέρος του παιδικού εαυτού μου...

Σε έναν παιδικό μου φιλαράκο που μ' έκανε καλή παρέα επί 21 χρόνια...

Αλλάζει το πλάνο ο Χατζηνικολάου


Η οριστική μετάθεση του αγώνα με τον Ατρόμητο για τη Δευτέρα, υποχρεώνει τον Γιάννη Χατζηνικολάου ν΄ αλλάξει το πλάνο της προετοιμασίας του. Ο προπονητής του Αρη, έχει τη δυνατότητα για μία ημέρα δουλειάς παραπάνω, με ότι αυτό συνεπάγεται σχετικά με τους τραυματίες που υπάρχουν στην ομάδα, αν και η αλήθεια είναι πως πολύ λίγα πράγματα μπορούν να μεταβληθούν σε αυτόν τον τομέα, μέσα σε ένα μόλις 24ωρο.

Γαλιλαίας στους 98,7: «Θετική η κλήρωση με παοκ, θύμωσε ο Αλεξανδρής!»


Στα Αθλητικά Νέα 98.7 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χρήστος Γαληλαίας και μίλησε μεταξύ άλλων για την κλήρωση του κυπέλλου, για την παραμονή Βεζένκοφ, για τους στόχους της ομάδας, για την περίπτωση Λαρεντζάκη, για τα τουρνουά που θα συμμετέχει η ομάδα και για τις τελευταίες εξελίξεις για το άρθρο 99.

Aναβάλλεται για τη Δευτέρα το Ατρόμητος - Άρης


Πριν από λίγο η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την αναβολή του αγώνα μεταξύ του Ατρομήτου και του Άρη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

παοκ - Άρης στα προημιτελικά του κυπέλλου μπάσκετ!


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας 2013-2014, με τον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ να αντιμετωπίζει τον παοκ σε ένα κλασικό ντέρμπι. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κρατικό γήπεδο της Πυλαίας στις 9 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Super Aris (30/08/2013)

Ηλιάδης στο novasports.gr: «Πιστεύω στην ομάδα»


Μήνυμα Ηλιάδη στον κόσμο του Αρη, αποκλειστικά μέσω του novasports.gr. O πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, λίγο μετά την επίσκεψή του στο Ρύσιο, δηλώνει το πιστεύω του για την ομάδα που «χτίζει» ο Γιάννης Χατζηνικολάου, ευελπιστώντας σε άμεση αλλαγή του αγωνιστικού της προσώπου. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια τοποθέτησή του, μετά από καιρό και αυτό από μόνο του, έχει τη δική του σημασία.

Σήμερα αποφασίζει η Σούπερ Λίγκα


Τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους της Σούπερ Λίγκα, είχε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης. Μόλις έγινε γνωστή η διακοπή του ευρωπαϊκού αγώνα του Ατρομήτου, ο κ. Ηλιάδης επικοινώνησε με τη Λίγκα, προκειμένου να διαπιστώσει ποιες είναι οι σκέψεις των υπευθύνων της Διοργανώτριας Αρχής του Πρωταθλήματος.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (30/08/2013)