Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του SUPER 3 και του Χατζηχρήστου!

Στην ανακοίνωση του μεγαλύτερου συνδέσμου του Άρη του Super 3 απάντησε με ανακοίνωσή του το μαγαζάκι αλητείας, ρουφιανιάς και χουλιγκανισμού που διευθύνει ο Χατζηχρήστος!


Η ανακοίνωση του Super 3:

Αίμα,δάκρυα και ιδρώτας....

Παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες ένα παραλήρημα-θλίψη-μνημόσυνο υπέρ της μελλοθάνατης και θλιβερής άεκ,μιας ομάδας συνοικιακής,που για να δώσει νόημα στην ύπαρξή της,καπηλεύτηκε την αιματηρή ιστορία του Πόντου και όλων των ξεριζωμένων.Μια ομάδα λοιπόν,κατεξοχήν συστημική,που είδε το χάρο με τα μάτια της και αντί να να δείξει υπερηφάνια και ντομπροσύνη (όπως δήθεν επιβάλλει η 'επαναστατική'καταγωγή της ) αποφάσισε να γλύψει κατουρημένα σώβρακα και να κλαφτεί σαν πραγματική μυξοπαρθένα σε αυτούς,που υποτίθεται είναι οι εχθροί της...Ακούστε λοιπόν ανύπαρκτα και κατατρεγμένα χανούμια....Ποτέ δεν εκφράσατε ούτε τον Πόντο,ούτε τον ξεριζωμό,ούτε την προσφυγιά...Πάντα ήσασταν οι βολεμένοι,που σας πετούσαν ένα κόκκαλο και ορμούσατε σαν τα ξεληγωμένα πεκινουά...Για αυτό λοιπόν τώρα κάντε τουμπεκί,πάρτε τον κατήφορο,που σας αξίζει,και μην πιάνετε στο στόμα σας την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ,που αυτά,που εσείς δεν αντέχετε ούτε σαν σκέψη,τα έζησε δύο φορές και είναι ακόμα εδώ ενωμένη και δυνατή και σας κάνει να βλέπετε και πάλι εφιάλτες...

Υ.Γ Ο τεράστιος Λαός του ΑΡΗ παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν στηπού να αλλοιώσει τα γεγονότα και να παίξει με το μέλλον της ομαδάρας μας...

Η απάντηση του μαγαζιού που διέλυσε την άεκ σε όλα τα αθλήματα (με τα απαραίτητα ορθογραφικά λάθη και δύο "υστερόγραφα 2" αφού έχουν ξεχάσει και να μετρούν από τις καρπαζιές που έχουν φάει) είναι η παρακάτω:

Ασπόνδυλοι καρπαζοεισπράκτορες του Χαριλάου...

...Το να τολμάτε να πιάνετε στο στόμα σας την ΑΕΚ και να προσπαθείτε να την χλευάζετε, είναι τουλάχιστον γελοίο. Γελοίο γιατί προέρχεται από οπαδούς μιας ομαδούλας που ιστορικά είναι μόνιμα το δεκανίκι του κόκκινου ή πράσινου κατεστημένου και αυτό το δείξατε άλλη μια φορά φέτος δεχόμενοι από το μεγαλό αφεντικό Μαρινάκη να σας ελεήσει με δανεικούς μπας και σωθείτε. 
Να σας θυμήσουμε την περίπτωση Φετφατζίδη που ακούστηκε για δανεικός στην ΑΕΚ και την καθολική αρνηση του ΑΕΚτζη που δεν δέχτηκέ δανεικούς από το "αφεντικό" γιατί η φανέλα μας και η ιστορία μας είναι πολύ βαριά για τέτοιους συμβιβασμούς.
Να μιλήσουμε για το επικό διπλό στο Περιστέρι ; Η ανύπαρκτη ομαδούλα σας θα έκανε το πρώτο διπλό με δέκα παίχτες (που μεταξύ μας και 20 να ήταν δεν θα κέρδιζε ποτέ) αν δεν άνοιγαν οι "αντίπαλοι" τα πόδια ; Να σας επιβραβεύσουμε και για την 5αρα στον τρίτο Αστέρα που "αγωνίστηκε" χωρίς 8 βασικούς και κατεβασμένα βρακιά δίνοντας σας το δικαίωμα να βάλετε όσα γκολ είχατε βάλει στις προηγούμενες αγωνιστικιές.
Λέτε αυτά να τα κατάφερε ο Λάμπρος χωρίς την βοήθεια του "αφεντικού" ;

Σίγουρα όχι, τσιράκια της παράγκας.
Να μιλάτε για οπαδική επαναστατικότητα εσείς που επι χρόνια κάνετε περιουσίες εκμεταλευόμενοι εμπορικά το σήμα της ομάδας σας ; Εσείς που ανοίγετε μπουτικ και μπυραρίες; Εσείς που οι άλλοι οπαδοι του Άρη αποκαλούν "Σουπερ-μαρκετ" ? ...επηρεασμένοι μαλλον από αυτο που πρεσβεύει η δική σας ομάδα, την εβραϊκη κοινότητα της πόλης.

Εμείς, την παραμικρή νύξη πρωην προέδρου μας να μας κάνουν πλούσιους υπαλλήλους τους, την απορίψαμε κατηγορηματικά. Αυτά απο εμάς και η συνέχεια απο κοντά...


ΥΓ. Την Κυριακή να το παίξουμε στανταρ διπλό στην Ξάνθη ? Εμείς λέμε σίγουρα ναι...

YΓ2. Προεγγραφές για νταβατζή νέας περιόδου άρχισαν για ομάδες τύπου αρης, λιβαδειά, βέροια και σια. Τρέχτε να προάβετε !

YΓ2. Σας αφήσαμε στη κακομοιριά σας αρκετό καιρό ειναι η αλήθεια...απο τώρα λοιπόν τα ξεβρακώματα θα γίνουν ξανά ο εφιάλτης σας κάθε φορά που θα ξεμυτίζετε από την κωλογειτονιά σας!


ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ!

Και άλλοι μπουρδολόγοι ψηφοθήρες υπέρ της αεκ!

Και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πρόεδρος του διαλυμένου ΛΑ.Ο.Σ. πήρε θέση για την αεκ! Μάλιστα δήλωσε πως ο υποβιβασμός της αεκ αφορά όλο το Έθνος! Κάτι σαν το Κυπριακό δηλαδή!


Δήλωσε ο παναθηναϊκών αισθημάτων Καρατζαφέρης στην οπαδική «Ώρα για Σπορ» πως: «Η πτώση της ιστορικής ομάδας, ΑΕΚ, δεν αφορά μόνο στη διοίκηση, στους παίκτες και στους οπαδούς της. Είναι υπόθεση ολόκληρου του Έθνους και έτσι πρέπει ν” αντιμετωπιστεί από την Πολιτεία. Η αεκ εκτός από μία ομάδα με περγαμηνές τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ είναι ιστορικός θεσμός-δεσμός με την Βασιλεύουσα. Πρέπει όλοι ν” αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Θα είναι λάθος ν” αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα στα στενά όρια μιας ομάδας».


Εκτός όμως από την άκρα δεξιά και η άκρα αριστερά παίρνει μέρος στο πανηγύρι της ψηφοθηρίας και του καιροσκοπισμού! Μάλιστα οι αριστεροί της πλάκας ενδιαφέρονται για το "προϊόν" όπως το βλέπουν "ελληνικό ποδόσφαιρο". Τα πάντα και γι αυτούς κινούνται γύρω από το χρήμα και όχι γύρω από τη δικαιοσύνη. Ο υπεύθυνος αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α (και μέλος της αεκ), Ιούλιος Συναδινός έκανε δηλώσεις στην «Ώρα για Σπορ» λέγοντας: «Αυτό που έγινε την περασμένη Κυριακή το συζητήσαμε στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι ήταν ένα καλά στημένο σχέδιο, προκειμένου να διαλυθεί η αεκ. Κάποιους βολεύει. Βέβαια, κάποιοι τώρα σκέφτονται πόσα λεφτά χάνονται χωρίς την αεκ στην κατηγορία. Ας το σκέφτονταν αυτό νωρίτερα».

Δύο ψηφοδέλτια ετοιμάζονται για την ΠΑΕ Άρης

Η χθεσινή ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Άρη για γενική συνέλευση στις 27 Απριλίου, ουσιαστικά αποτελεί την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στην ΠΑΕ πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και ενώ ο Άρης κινδυνεύει ακόμα με υποβιβασμό.


Ο νυν πρόεδρος Λάμπρος Σκόρδας θεωρείται βέβαιο ότι θα κατεβάσει ένα ψηφοδέλτιο ώστε να διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της ΠΑΕ Άρης. Εκτός αυτού όμως σχηματίζεται άλλο ένα ψηφοδέλτιο το οποίο θα διεκδικήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ, στις εκλογές του Μαϊου. Συγκεκριμένα, παράγοντες που έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά της ομάδας, αναμένεται να συγκροτήσουν ένα ψηφοδέλτιο έχοντας τη στήριξη ξένου fund.