Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Aνακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: "Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα για το 99"


Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση σχετική με τα δημοσιεύματα στον τύπο που έκαναν λόγο για ανάκληση της ανάθεσης της υπόθεσης αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99, στους δικηγόρους κ.κ. Αργυριάδη, Χριστοφορίδη και Τσομίδη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

 "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δηλώνει ότι όσα γράφονται για ανάκληση της ανάθεσης της υπόθεσης αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99, στους δικηγόρους κ.κ. Αργυριάδη, Χριστοφορίδη και Τσομίδη είναι ανυπόστατα.

Με συμφωνητικό που υπογράφηκε την Δευτέρα 08 Απριλίου 2013 ανανεώθηκε η εντολή και η πληρεξουσιότητα για να παραστούν την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 στην εκδίκαση της αίτησης, την οποία οι ίδιοι έχουν ετοιμάσει."

Tσιώλης: "Δε θέλω να αποδοκιμαστώ, έριξα και την ΑΕΛ"

Ο προπονητής του ερχόμενου αντιπάλου του Άρη, ο Σάκης Τσιώλης του Αστέρα Τρίπολης, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε μεταξύ άλλων για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη, λέγοντας πως θέλει να κερδίσει η ομάδα του τα δύο τελευταία παιχνίδια.


Αρχικά, για τη μάχη της σωτηρίας τόνισε: "Όντως, ως την τελευταία αγωνιστική θα παιχτεί ποιος θα ακολουθήσει την Κέρκυρα. Είναι δυσάρεστο για μια ομάδα με την ιστορία του Άρη, να βρίσκεται σε αυτή τη θέση."

Για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει τον Άρη, την ώρα που αυτός "καίγεται" για την νίκη, επισήμανε: "Τα τελευταία χρόνια, είχα την ατυχία να ζήσω κάτι ανάλογο, άλλη μια δύσκολη εμπειρία, όταν και νίκησα την Λάρισα με τον Ολυμπιακό Βόλου μέσα στο "ΑEL FC ARENA" και σφραγίστηκε η πτώση της στην Football League. Σίγουρα δεν αισθάνομαι μέσα μου και πολύ καλά που θα έρθω να παίξω κάτω από αυτές τις συνθήκες, θα ήθελα να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Αναγνωρίζω την τιμή που μου έκανε ο Άρης να είμαι προπονητής του. Για μια ομάδα σαν τον Άρη δε θεωρώ πως έκανα κάτι σπουδαίο ρυθμίζοντας σε δόσεις τις οφειλές μου από τον Άρη. Το θεωρώ αυτονόητο, ενδεχομένως να μπορούσα να κάνω ακόμα περισσότερα. Και όσοι σέβονται τον Άρη αυτό κάνουν".

Για τον Άρη με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο και την νίκη στον Ατρόμητο: "Σίγουρα, παίζει με πάθος πλέον, αυτό είναι ολοφάνερο. Ήταν πολύ σημαντικό το διπλό που πήρε. Ιδιαιτέρως, όμως, έχει τον κόσμο που είναι τεράστια δύναμη και δε ξέρω τι θα έκανε χωρίς αυτόν."

Για τις απουσίες που θα έχει η ομάδα του και τα προβλήματα λόγω καρτών που αντιμετωπίζει: "Όπως έκανε και ο ΠΑΟΚ με το Λίνο και την κάρτα που πήρε ώστε να "καθαρίσει" από κάρτες για τα πλέι οφ, το ίδιο ακριβώς κάναμε και εμείς με τον Ράγιος. Πρόβλημα με κάρτες έχουν και οι Σανκαρέ, Ουσέρο και Αλβάρεζ και θέλουμε όπως και όλες οι άλλες ομάδες να έχουμε "καθαρίσει" από κάρτες εν’ όψει των πλέι οφ και το Κύπελλο."

Για τον Αστέρα Τρίπολης, τις δύο τελευταίες ήττες, αλλά και τους στόχους της ομάδας: "Κρατούσαμε επί δύο μήνες την 2η θέση, την χάσαμε από τα 2 τελευταία άτυχα αποτελέσματα. Ειδικά με την Ξάνθη, νομίζω πως ήμασταν πολύ άτυχοι, είχαμε πολλές ευκαιρίες και αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Απολέσαμε την δεύτερη θέση, την κρατούσαμε στα χέρια μας μέχρι πρότινος. Μας ενδιαφέρει να πάρουμε τα δύο παιχνίδια, αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Στόχος του Αστέρα είναι μια επιτυχημένη πορεία στα πλέι οφ και η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου."

Για την επιστροφή του στο "Βικελίδης" και την υποδοχή του από τον κόσμο του Άρη: "Καλό θα ήταν να επικεντρωθεί ο κόσμος του Άρη σε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά να κάνει, να στηρίζει την ομάδα του και όχι σε έναν πρώην προπονητή της ομάδας. Βεβαίως, θα με πείραζε μέσα μου είναι η αλήθεια αν άκουγα κάποιες αποδοκιμασίες ή ύβρεις".

Δε συνεχίζει ο Χρήστος Γρόλλιος στη νομική ομάδα του Άρη!


Ο Χρήστος Γρόλλιος, γνωστοποίησε στη νέα διοίκηση πως δεν προτίθεται να συνεχίσει να προσφέρει τις νομικές υπηρεσίες του, ενώ υπήρξε συνεννοήση με τον Κώστα Παπαδόπουλο (δικηγόρος του κ. Σκόρδα) και εστάλη ένα έγγραφο στο δικαστήριο, βάση του οποίου επικαλούμενη (η ΠΑΕ) την εν εξελίξει αλλαγή στο διοικητικό τοπίο, ζητά αναβολή όλων των υποθέσεων που έχει μπροστά του (Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Καστίγιο κ.ο.κ), στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Το πιο πιθανό είναι το συγκεκριμένο αίτημα να γίνει αποδεκτό, προκειμένου στην επόμενη ημερομηνία που θα οριστεί να παραστεί άλλος δικηγόρος από την πλευρά του Άρη.

Sold out στην εκδήλωση για Γκάλη


Ένα μήνα περίπου πριν την πραγματοποίησή της τα εισιτήρια της τιμητικής εκδήλωσης της ΚΑΕ Άρης για το Νίκο Γκάλη εξαντλήθηκαν. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ γνωστοποίησε το γεγονός. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια της τιμητικής εκδήλωσης του Νίκου Γκάλη που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο εξαντλήθηκαν.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τους φιλάθλους που έσπευσαν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους και θα γεμίσουν το γήπεδο, προκειμένου να τιμήσουν τον μεγάλο Έλληνα αθλητή, Νίκο Γκάλη."



Συνάντηση Σκόρδα-Ψηφίδη


Μπορεί η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να έχει αναλάβει ήδη τα καθήκοντά της, «τρέχοντας» την ομάδα, ωστόσο επίσημη διαδικασία παράδοσης - παραλαβής, δεν έχει γίνει ακόμη. Κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανάμεσα στον νυν πρόεδρο, Λάμπρο Σκόρδα και τον απερχόμενο, Γιάννη Ψηφίδη.

Οι δύο άντρες θα συναντηθούν στα γραφεία της οδού Αλκμήνης, με τον κ. Ψηφίδη να κρατά στα χέρια του, όλα τα παραίτητα έγγραφα που αφορούν στην οικονομική κατάσταση της ομάδας, αλλά και οτι αφορά στον σχεδιασμό που είχε εκπονηθεί για το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, όπως και στις κινήσεις που έγιναν το προηγούμενο τετράμηνο σε όλα τα επίπεδα.

Με τον τρόπο αυτό, θα κλείσει οριστικά η σύντομη εποχή Ψηφίδη στην ΠΑΕ, παραδίδοντας σκυτάλη στον Λάμπρο Σκόρδα.

Στο μεταξύ, κρίσιμες δικαστικές μάχες, στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα, καθώς εκδικάζονται, μεταξύ άλλων, οι υποθέσεις των Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Καστίγιο και Σηφάκη. Η εξέλιξη των υποθέσεων αυτών παρουσιάζει εξιαρετικό ενδιαφέρον, όπως και η γραμμή που θα ακολουθηθεί από τη νέα διοίκηση του Άρη.

Στον εισαγγελέα ως ύποπτος ο Σαρρής!

Ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει ως ύποπτος για την υπόθεση των «στημένων πινάκων διαιτησίας», κλήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής. Για σκευωρία μιλάει ο ίδιος.


Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, κλήθηκε να καταθέσει ανωμοτί (ως ύποπτος) για την περίφημη υπόθεση που ερευνά η δικαιοσύνη σχετικά με τις καταγγελίες του περασμένου καλοκαιριού περί «στημένων πινάκων διαιτησίας». Ο κ. Σαρρής θα πάει στον εισαγγελέα μία από τις επόμενες μέρες. 

Για την ίδια υπόθεση έχουν κληθεί ως ύποπτοι και έχουν καταθέσει με υπόμνημα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Θανάσης Μπριάκος, ο υπεύθυνος ορισμού των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Δούρος και ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας, Θόδωρος Κουρίδης. 

Σύμφωνα με δικαστικές και νομικές πηγές, σε όλους τους προαναφερθέντες είναι πιθανό να ασκηθούν ποινικές διώξεις. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Γιώργος Σαρρής κάνει λόγο για «καλοστημένη σκευωρία που σύντομα θα ξεσκεπαστεί». 

Θυμίζουμε ότι η δικαιοσύνη άρχισε να ερευνά την υπόθεση, έπειτα από καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χρήστου Σάββα (όταν πρόεδρος της ΚΕΔ ήταν ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ), περί «νταβατζήδων» και «στημένων πινάκων». Ήδη έχουν καταθέσει ως μάρτυρες ο Κύρος Βασάρας και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας.