Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Mπαίνει στα γραφεία ο Στεφανίδης!


Την απόφαση να μπει αύριο, Μ. Τετάρτη, στα γραφεία της οδού Αλκμήνης και να αναλάβει τα καθήκοντά του, έλαβε, μαζί με τους συνεργάτες του, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Παναγιώτης Στεφανίδης. 

Και τον Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού ήθελε ο Σαμαράς!


Εντύπωση προκάλεσε η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

«Εξετάζουμε όλα τα σενάρια, Γ.Σ. το Μάιο» (audio)


Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις» φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της ΚΜΑ κ. Παναγιώτης Στεφανίδης μιλώντας για τη σημερινή απόφαση αντικατάστασης της διοίκησης και για το μέλλον της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τέλος ο Σκόρδας από τον Άρη!


Oριστικό τέλος για το Λάμπρο Σκόρδα και τη διοίκησή του από την ΠΑΕ Άρης με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης.

«Στη Β' Εθνική με προϋποθέσεις, ο Σκόρδας δεν έχει μέλλον»


Ο Πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, κ. Παναγιώτης Στεφανίδης, εξέφρασε για μία ακόμα φορά την άποψη του πως ο Άρης θα πρέπει ν΄ αγωνιστεί στη Β’ Εθνική, τονίζοντας ποιες θα πρέπει να είναι οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό. Αναλυτικά, τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

«Στη Γ' Εθνική ο Άρης, από τη νέα χρονιά πιο αυστηροί όροι» (video)


O υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγέλατου στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Άρη και το Θοδωρή Ζαγοράκη.

Αρνητικός ο Γράντας!


Αρνητική φαίνεται να είναι η στάση του Λάμπρου Γράντα, στο ενδεχόμενο επανεμπλοκής του στα διοικητικά της ΠΑΕ Αρης, μετά από πολλά χρόνια παρά τις πιέσεις που δέχεται από τους ανθρώπους της Κοινωνίας Μελών του Άρη.