Τρίτη 6 Μαΐου 2014

To σχέδιο για την αξιοποίηση του "Κλεάνθης Βικελίδης" (audio)


Στον "Αρένα FM" μίλησε ο Δημήτρης Σαμαράς, ιδιοκτήτης της εταιρείας "Σαμαράς και Συνεργάτες" που επιθυμεί να τρέξει το project αξιοποίησης του γηπέδου "Κλεάνθης Βικελίδης" και ήταν χθες παρών στη σύναξη των αρειανών επιχειρηματιών. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Εξευτελιστική συντριβή στο ΣΕΦ


Για το πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης των playoffs, ο Άρης γνώρισε τη συντριβή από τον Ολυμπιακό με σκορ 77-44, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το 1-0 στη προημιτελική σειρά. Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη (8/5) στη Θεσσαλονίκη και εφόσον οι Πειραιώτες κερδίσουν και στο Αλεξάνδρειο τότε θα πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

ΠΑΕ: «Ευχαριστούμε για τη συστράτευση»


Tην ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση των παραγόντων στο κάλεσμα που απηύθυναν εξέφρασαν οι διοικούντες τον Άρη, που τόνισαν μάλιστα πως οι επαφές για το καλό του συλλόγου θα συνεχιστούν με στόχο την ταχύτερη ανάκαμψη της ομάδας, χωρίς να γίνεται λόγος για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η ομάδα. Αναλυτικά αναφέρεται: 

Σκόρδας: «Καθυστερούν για να ρίξουν την ομάδα στη Γ' Εθνική» (audio)


Παρέμβαση στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικά Νέα 98,7" έκανε ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης κ. Λάμπρος Σκόρδας μιλώντας για την κατάσταση στην ΠΑΕ.

Τσαρούχας: «Λίγα τα χρήματα για τη Β' αλλά δεν υπάρχουν!» (audio)


Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αρένα FM" μίλησε ο πρώην Πρόεδρος του Άρη κ. Νίκος Τσαρούχας αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντηση αρειανών επιχειρηματιών με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Εντύπωση προκάλεσε το σχόλιό του ότι το απαιτούμενο ποσό για συμμετοχή στη Β' Εθνική είναι μικρό αλλά δεν υπάρχει! Aναλυτικά:

Νέα δικαστική ήττα για Σκόρδα


Νέα δικαστική ήττα γνώρισε ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Λάμπρος Σκόρδας. Συγκεκριμένα, απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε κατά του ΑΣ και της απόφασης του να προχωρήσει στην άρση εμπιστοσύνης προς τη διοίκηση του.

«Μας μήνυσε ο γραφικός, προπαγανδιστής, πρώην διαχειριστής»


Aνακοίνωση-καταπέλτη εναντίον του πρώην Προέδρου της ΠΑΕ κ. Λάμπρου Σκόρδα (χωρίς να τον κατονομάζει) εξέδωσε ο δυναμικότερος σύνδεσμος του Άρη, ο "Super 3", αποκαλύπτοντας ότι κινήθηκε νομικά και εναντίον τους. Η ανακοίνωση: