Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

"Θα παλέψουμε για όμορφες Κυριακές"


Δηλώσεις, στο "Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο", πριν την έναρξη της προπόνησης του Αρη, έκανε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, στα πλαίσια της πρώτης "Media Day", που διοργάνωσε η ΠΑΕ:

Ποινή φυλάκισης στον Λάμπρο Σκόρδα


Σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή (εφόσον διαπιστωθεί ότι έχει λευκό ποινικό μητρώο) καταδικάστηκε από το 3ο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης και εκδότης της εφημερίδας 'Αθλητικά Νέα' για μη καταβολή δεδουλευμένων στους πρώην εργαζόμενους της εφημερίδας.

Γκάλης: "Να γεμίσουν τα γήπεδα!"


Ο μεγάλος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ προχώρησε σε δήλωση μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook με αφορμή το νέο πρωτάθλημα. Η δήλωση:

Πατέρας: "Ο Δαλούκας έπαιξε 70-30 υπέρ του Άρη"


Στη δίκη για τα «στημένα» και για μία ώρα περίπου κατέθεσε για την υπόθεση ο Νικόλας Πατέρας, τονίζοντας ότι στα δύο χρόνια που βρισκόταν στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν απ' τους λίγους που δεν του μίλησαν για στημένα ή για το στοίχημα. Ο Νικόλας Πατέρας ρωτήθηκε και για το Αρης - Παναθηναϊκός και την επικοινωνία του με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργο Δαλούκα. «Επαιξε 70%-30% υπέρ του Αρη στο δεύτερο ημίχρονο, δεν του έκατσε, όμως». Αναλυτικά όσα ελέχθησαν σύμφωνα με το gazzetta.gr

"Λέμε το πάτερ υμών και δίνουμε έμφαση στο δος ημίν"


Διαβάστε τι είπε σήμερα ο προπονητής του Αυτοκράτορα Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν και οι 14 προπονητές της Basket League και διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από τη Δευτέρα προς διάθεση τα εισιτήρια με παοκ


Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον παοκ:

Oλόκληρος ο προημιτελικός αγώνας παοκ-Άρης στο "Πελατάκι"!

Αφιέρωμα στο 46ο πρωτάθλημα: «Το πιο αμφίρροπο... σερβίς όλων των εποχών»


Το Σάββατο 12/10 ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα βόλει και η διοργανώτρια αρχή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της κάνει ένα αφιέρωμα στο φετινό μαραθώνιο. Αναλυτικά το αφιέρωμα:

Πάει «Καραϊσκάκη» ο Ηλιάδης


Μπορεί ο Αρης να μην έχει εκπροσώπηση στο ρόστερ της εθνικής Ελλάδας, ωστόσο θα έχει τον πρόεδρό του, απόψε το βράδυ, στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Ο Δημήτρης Ηλιάδης, θα ενισχύσει με την παρουσία του την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, κόντρα στη Σλοβακία, εκμεταλλευόμενος την παραμονή του στη πρωτεύουσα για θέματα της ομάδας.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (11/10/2013)