Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Οι παλαίμαχοι δίπλα στην ΚΑΕ Άρης!


Οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του Αρη απέστειλαν στην Κ.Α.Ε. Άρης την παρακάτω επιστολή, με αφορμή την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Αναλυτικά:


«Με αφορμή την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εύχονται στους αθλητές της ομάδας, υγεία και καλή δύναμη στους αγώνες που αύριο ξεκινούν. Οι παλαίμαχοι θα είναι πάντα κοντά τους και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.

Ταυτόχρονα, οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλούν όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ, αυτούς που πριν από μερικά χρόνια γέμιζαν το Αλεξάνδρειο, αυτούς που παρευρέθησαν στην τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη, αλλά και αυτούς που για διάφορους λόγους απείχαν τα τελευταία χρόνια, να βοηθήσουν την καινούρια προσπάθεια της διοίκησης της Κ.Α.Ε., του προπονητή και των νέων, Ελλήνων στην πλειονότητα καλαθοσφαιριστών, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας και γεμίζοντας ασφυκτικά το NICK GALIS HALL.

Με την προμήθεια των εισιτηρίων διαρκείας, θα δώσουμε όλοι οικονομική ανάσα στη διοίκηση που προσπαθεί να ανασάνει από την οικονομική ασφυξία που της κληροδότησαν άλλοι, ενώ ταυτόχρονα θα στηρίξουμε την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών μας που ξεκίνησαν την πορεία για την αγωνιστική αναγέννηση της ομάδας.

ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Οι παλαίμαχοι του ΑΡΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου