Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Άρης - Βέροια 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το τεστ του Άρη με την Βέροια, το απόγευμα της Δευτέρας (5/8) στο «Κλ. Βικελίδης».

H KAE Άρης ανακοίνωσε και Πουλιανίτη!

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε το απόγευμα την απόκτηση του Στέλιου Πουλιανίτη:

Nέα στήλη για το στοίχημα!


Aπό τις 16 του μήνα το blog σε συνεργασία με τον Johnny Bet θα δίνει τις προβλέψεις του για όλους τους αγώνες της Superleague και όχι μόνο!

Kόντρα Άρη και παοκ για Μπόγρη!


Πολύ κοντά σε συμφωνία είναι Άρης και Γιώργος Μπόγρης ωστόσο ο παοκ που επίσης ενδιαφέρεται για τον παίκτη καραδοκεί και έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση. Στην άτυπη κούρσα προηγείται ο Άρης που έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αισιόδοξος ότι θα πάρει την υπογραφή του παίκτη στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας καθώς οι δύο πλευρές έχουν συνεργαστεί και πριν δύο χρόνια.

Πάντως ο μάνατζερ του παίχτη Νίκος Σπανός υπογράμμισε πως «όσα λέγονται και γράφονται περί συμφωνίας του Μπόγρη με τον Άρη είναι αστειότητες. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν επαφές μετά το ενδιαφέρον που εξέφρασε εδώ και βδομάδες η ομάδα αλλά τα όσα γράφονται για συμφωνία είναι γελoιότητες».

Bεζένκοφ... τριετίας!

Δοκιμή με νέα πρόσωπα κόντρα στη Βέροια

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι δίνει ο Άρης απόψε, καθώς υποδέχεται στις 20:30 τη Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παπαδόπουλος: "Θέλω να γίνω ηγέτης!"

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αισθάνθηκε απαραίτητος μέσα από τις επαφές που είχε με τον Άρη και αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που τον επέλεξε, απορρίπτοντας τις υπόλοιπες προτάσεις που είχε. Ο 24χρονος μέσος δήλωσε μεταξύ άλλων έτοιμος να αναλάβει ρόλο ηγέτη στην ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από τους κίτρινους.

Kόκε: "Θα ήμουν προδότης αν πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα!"

Συνέντευξη στον Τύπο της Βολιβίας παραχώρησε ο Σέρχιο Κόκε, με αφορμή τη μεταγραφή του στην Μπλούμινγκ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τους ισχυρούς δεσμούς που τον δένουν με τον Άρη, καθώς όπως τόνισε πως θα ήταν προδότης για τον Άρη αν απαντούσε θετικά στις προτάσεις των άλλων ελληνικών ομάδων. Επίσης, αναγνώρισε το γεγονός πως έζησε στιγμές δόξας στους «κίτρινους» που δύσκολα θα ξεχάσει.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (04/08/2013)