Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Τάτος: «Αυτά τα παιχνίδια, τα θέλουμε!»


Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε στο novasports.gr αναλύοντας τα υπέρ και τα κατά του αυριανού παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα είπε:

"Kαλή τύχη συμπαίκτες μου"


Ο μεγάλος απών του αυριανού ντέρμπι για τον Αρη, ο Ισπανός Νταβίντ Αγκάνθο έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης προς τους συμπαίκτες του, θέλοντας να τους τονώσει το ηθικό για μια τόσο δύσκολη, όπως αναφέρει, αναμέτρηση.

Eκτός αποστολής οι Αγκάνθο και Πουλίδο!


Απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (24/11, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Toν Μαρσέλο Κλάουρε "φωτογραφίζει" η SportDay


Πριν λίγο κάναμε γνωστό το δημοσίευμα της στήλης «Τρελός του χωριού» της SportDay σύμφωνα με το οποίο υποψήφιος επενδυτής ενδιαφέρεται για τον Άρη.

Υποψήφιος "επενδυτής" από Λατινική Αμερική;


Αστεία θεωρεί ο υποψήφιος επενδυτής του Άρη τα χρέη της «κίτρινης» ΠΑΕ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay. 

Τους... ξεπουπούλιασαν με ανατροπή!


Η ομάδα Κ20 του Άρη έδειξε ψυχή, έπαιξε σαν Άρης και ανέτρεψε το σκορ στο Πρόχωμα κόντρα στον ΠΑΟΚ! Ενώ έχανε με 1-0 από το 17΄ η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όχι μόνο γύρισε το παιχνίδι, αλλά διέσυρε τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, με τρία γκολ, κάνοντας το 1-3 στο 75′! Aυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Οι πιθανές ενδεκάδες Άρη και ΠΑΟΚ


Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται η Θεσσαλονίκη καθώς αύριο, Κυριακή και ώρα 19:30, ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Μιλίνκοβιτς: « Δεν μοιάζει με κανένα άλλο!»


Πρώτο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρη στην προπονητική καριέρα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, πρώτη ευκαιρία να ζήσει από μέσα την ατμόσφαιρα ενός τέτοιου αγώνα. Μιλώντας, στο novasports.gr, ο τεχνικός των κιτρίνων, ξετυλίγει τις σκέψεις του γι αυτό το ματς, προαναγγέλει αλλαγές στην ενδεκάδα και τονίζει πως κανείς δεν μπορεί να στερήσει από την ομάδα του το δικαίωμα στην ελπίδα. Διαβάστε τα όσα δήλωσε: