Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Tακτικές μαφίας από τον παοκ καταγγέλει πάλι ο Δώνης!


Εκδικάστηκε την Τρίτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση της ΠΑΕ παοκ κατά της απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, που επιδίκαζε στον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του ένα ποσό της τάξεως των 800 χιλ. ευρώ συνολικά.

Λαμπερά τα εγκαίνια του περιπτέρου του Αρη στη ΔΕΘ!


Σήμερα το απόγευμα στις 8 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΚΜΑ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παρουσία πλήθους κόσμου. 

Kαι επίσημα υποψήφιος ο Νίκος Παπαδόπουλος!


Ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, που είχε παραιτηθεί από την προεδρία του Ερασιτέχνη πριν από δύο περίπου μήνες είναι και επισήμως εκ νέου υποψήφιος.

Μιλίνκοβιτς: "Πιστέψτε στους εαυτούς σας!"


Ο νέος προπονητής του Αρη Ζόραν Μιλίνκοβιτς γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές και έπιασε άμεσα δουλειά ώστε να μεταφέρει κάποια πράγματα σε αυτούς ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Γιώτας: "Ζητώ διαφάνεια! Συγχαρητήρια στον Super 3!"


Τις απόψεις και τις θέσεις του κατέθεσε ο Θωμάς Γιώτας ενόψει των εκλογών του Ερασιτέχνη (12/09), με συνέντευξη του στο Libero. Ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για ένα νέο ξεκίνημα στον ΑΣ, με διαφάνεια, ενόψει και των 100 χρόνων του συλλόγου. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

Mήνυμα του Super 3 σε παίχτες και κόσμο


Ο δυναμικός σύνδεσμος του Άρη, ο Super 3, με μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του και τη σελίδα του στο Facebook δίνει μήνυμα στήριξης στους ποδοσφαιριστές και καλεί τον κόσμο του Άρη να συνεχίσει τη στήριξη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αύριο παρουσιάζονται Μιλίνκοβιτς και Λόντσαρ


Aύριο θα γίνει η παρουσίαση του νέου τεχνικού του Αρη και του άμεσου συνεργάτη του, όπως ανακοίνωσε η "κίτρινη" ΠΑΕ:

Mε Ολυμπιακό Βόλου ή Παναχαϊκή στο κύπελλο!


Toν Ολυμπιακό Βόλου ή την Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει ο Άρης για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 25 ή 26 Σεπτεμβρίου και ο επαναληπτικός στο "Βικελίδης" στις 30 ή 31 του ίδιου μήνα. Η κλήρωση:

Στεφανίδης: "Η ΑΜΚ έγινε Μεσανατολικό"


Με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του περιπτέρου του Αρη στη Δ.Ε.Θ. (19:00), ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Αρη, Πάνος Στεφανίδης, μίλησε για την πρόσκληση, που έχει γίνει στον Νίκο Γκάλη να παραστεί σε αυτά, για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, για την επίσκεψη του Κωνσταντίνου Ζέρβα στο περίπτερο των «κίτρινων», ενώ ευχήθηκε και καλή επιτυχία στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Kι άλλον Σέρβο είχε στη λίστα ο Ηλιάδης!


Ένας ακόμα Σέρβος προπονητής ήταν στη λίστα του Ηλιάδη πριν συμφωνήσει με τον Μιλίνκοβιτς.

Το πρώτο σπίτι του Άρη


Τον χρόνο πίσω γύρισε η ΠΑΕ Άρης, με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του περιπτέρου της ΚΜΑ στη ΔΕΘ, και θυμάται το πρώτο σπίτι του ποδοσφαιρικού τμήματος, επί της Λεωφόρου Στρατού.

Πάντελιτς για Μιλίνκοβιτς: «Είστε σίγουροι ότι μιλάμε για τον ίδιο;»


Ο Μάρκο Πάντελιτς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είναι ο νέος προπονητής του Αρη. Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «Μetrosport»:

Το arisiempr.blogspot.gr δίπλα στην "Αρωγή Θεσσαλονίκης"


Αύριο η ομάδα εθελοντών πολιτών Θεσσαλονίκης "Aρωγή" διοργανώνει μία πολύ σημαντική εκδήλωση συλλογής τροφίμων, απορρυπαντικών και χαρτικών για τους άπορους συνανθρώπους μας.

"Πετάει" η ομάδα!


Την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος οι ποδοσφαιριστές των κιτρίνων υποβλήθηκαν σε εργομετρικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκονται. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πάρτι Ουντότζι μετά την ήττα από την Καλλονή!


Σε... African Bar βρήκαν οι πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας από την ήττα του Άρη κόντρα στην Καλλονή τον Σαλόζε Ουντότζι!

Αγκάνθο και Γκάλης στo περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ!


Το περίπτερο της Κοινωνίας Μελών Άρη στην 78η ΔΕΘ, κλέβει την παράσταση και ετοιμάζει εκπλήξεις για τον κόσμο της ομάδας!

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (10/09/2013)

Tέλος ο Μούτας ανακοινώνεται ο Μιλίνκοβιτς


Η ΠΑΕ Άρης με μία λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Μούτα.