Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

"Βάλε τη φαντασία σου να ντουλέψει"

Έβριζαν τον Γκάλη αλλά έχουν χιούμορ...


Σαράντα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα οι οπαδοί - κάφροι του παοκ ακούγοντας την ιαχή "ΑΡΗΣ" από τους καλαθοσφαιριστές του Αυτοκράτορα έκαναν εκτεταμένα επεισόδια.

Συγχαρητήρια και από τον Super 3

Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο Βασιλοκοτόπουλε


Η οπαδική εφημερίδα του παοκ, με διευθυντή κάποιον Βασιλοκοτόπουλο, προέβλεψε σε φύλλο της δύο νίκες του Άρη μέσα σε εννιά ημέρες. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου είναι έτοιμη να τους κάνει το χατήρι...

Χαλαρά ο Αυτοκράτορας τον πελάτη του...


Ο Άρης αντιμετωπίσε τον αιώνιο πελάτη παοκ στο κλειστό της Πυλαίας στον προημιτελικό κυπέλλου Ελλάδας. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για τους κίτρινους, όπως και για τον αντίπαλό τους.

Ώρα... ντέρμπι!


Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν έφτασε. Ο Άρης αντιμετωπίζει τον παοκ για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος σήμερα (10/10, 19:00, Δημόσια Τηλεόραση) στο κρατικό γήπεδο της Πυλαίας με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Έτοιμος για... επανάσταση!


Θέμα χρόνου είναι να εκραγεί ο ποδοσφαιριστής του παοκ Παμπλο Γκαρσία (που έχει δώσει και το όνομά του σε σύνδεσμο οπαδών της ομάδας του) σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay. Ο λόγος; 

«Best goal» του Ουντότζι


Από τις πρώτες ώρες που ξεκίνησε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου γκολ της 7ης αγωνιστικής, το γκολ του Σαλόζε Ουντότζι πήρε τεράστια διαφορά, την οποία όχι μόνο διατήρησε αλλά την αύξησε και κατά το τέλος της ψηφοφορίας.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (09/10/2013)