Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Στο βυθό της βαθμολογίας παραμένει ο Άρης


Στο βαθμό της βαθμολογίας της Superleague παραμένει η ομάδα του Άρη, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου έχοντας συγκεντρώσει μόλις 11 βαθμούς.

Ένας γύρος χωρίς εντός έδρας νίκη!


Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Άρης και Αστέρας Τρίπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με τον Αγκάνθο πριν ισοφαρίσει να έχασε πέναλτι στο 60'.

Ουντότζι: «Δεν θα ξαναπαίξω σε ελληνική ομάδα»



Αγανακτισμένος από τη συμπεριφορά του Άρη απέναντί του και αποφασισμένος να μην αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα δήλωσε σε ιστοσελίδα της Νιγηρίας ο Σαλόζε Ουντότζι. 

O Λαμπρούκος μπαλαντέρ...


Μπαλαντέρ: τραπουλόχαρτο που χρησιμοποιείται στη θέση οποιοδήποτε άλλου, έχοντας την ικανότητα να τα υποκαθιστά.

Ενοχλημένος ο Μιλίνκοβιτς για τη φημολογία


Το τελευταίο του -πιθανότατα- παιχνίδι στον πάγκο του Αρη θα είναι αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης την Πέμπτη για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον Άρη»


Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Πρόεδρος των Αρκάδων και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Superleague, Γιώργος Μποροβήλος εκδηλώνει την αγωνία του για τις κρίσιμες ώρες των «κίτρινων» και παράλληλα, δηλώνει πως στηρίζει την προσπάθειά τους στο θέμα της αδειοδότησης. 

Πρόεδρος ο Σκόρδας, «βουνό» τα προβλήματα


Μετά από πέντε ώρες συνεδρίασης στο «Βελλίδειο», το σώμα της ΚΜΑ αποφάσισε χθες την επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρία της ΠΑΕ Άρης.