Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Aβάνογλου: "Αίσωπος ο Στεφανίδης, παοκτσής ο Μούτας"

Ο Αναστάσης Αβάνογλου φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που ακόμα δεν έχει γίνει, παρομοίασε τον κ.Στεφανίδη με τον Αίσωπο, ενώ έκανε επίθεση στον Δημήτρη Μούτα που τον χαρακτήρισε φίλαθλο του παοκ.


Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πριν από 2,5 μήνες είχαμε ξαναμιλήσει εδώ στο ραδιόφωνο για το ίδιο ακριβώς θέμα και τότε η αύξηση θα γινόταν την επόμενη βδομάδα, αλλά όπως βλέπετε καμία αύξηση δεν έχει γίνει».

Για τον Στεφανίδη:«Ο Στεφανίδης είναι σαν τον Αισωπο. Παραμύθιασε τον κόσμο αναφορικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, πριν από 2,5 μήνες συζητούσαμε πάλι για το ίδιο θέμα, και σας παρακαλώ μην βγάλετε τον κ.Στεφανίδη να σας πει γιατί καθυστερεί το όλο θέμα, η ΚΜΑ έχει και άλλα μέλη, βγάλτε τον κ.Ταμπακούλη τον οποίο όλοι οι φίλαθλοι του Άρη τον ψηφίσανε για να γίνει πρόεδρος και βγήκε πρώτος με διαφορά από τον δεύτερο αλλά δεν έγινε πρόεδρος για προσωπικούς λόγους.

Όσο καθυστερούμε τόσο κινδυνεύουμε να πετάξει το πουλάκι, και πιστέψτε με ότι αυτοί θέλουν να πετάξει το πουλάκι γιατί άμα έρθει ο επενδυτής αυτοί θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και αυτό το χρονοντούλαπο έχει χερούλι μόνο απ΄έξω, όσοι μπουν μέσα δεν θα μπορούν να ξαναβγούν».

Για τον Μούτα: «Ο Μούτας είναι άρρωστος παοκτσής , είναι γραμμένος και σε σύνδεσμο του παοκ στη Γερμανία, ο όποιος βγήκε και είπε ότι ο Άρης θα παλέψει για την σωτηρία, και αντί να τον πετάξουν έξω, κάνει και κουμάντο στην ομάδα, αυτά τα πράγματα δεν γίνονται πουθενά.

Πρέπει να γίνει αύξηση για να έρθει επενδυτής, τα ίδια πράγματα λέγαμε και πριν από καιρό. Χωρίς αύξηση και χωρίς να μπει η ομάδα στο άρθρο 99 δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί επενδυτής, και το καθυστερούν επίτηδες για να συνεχίσουν να διοικούν τον Αρούλη, γιατί την Αριανάρα δεν μπορούν να την διοικήσουν αυτοί, πρέπει να έρθουν πιο μεγάλοι. Και όσο συνεχίζεται αυτή η κοροϊδία της αύξησης, δυστυχώς ούτε επενδυτής θα έρθει αλλά θα πάμε στην Γ εθνική και ούτε που θα το καταλάβουμε»

Σε αυτό το σημείο υπήρξε παρέμβαση από τον Παναγιώτη Στεφανίδη που θέλησε να τοποθετηθεί λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι όντως κοροϊδία αυτή η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και έχει πολλούς Αίσωπους η ιστορία, γιατί είναι μια αύξηση που έγινε από τις 27 Μαρτίου με άλλη διοίκηση στην οποία τότε ήταν στην ΠΑΕ ο κ.Αβάνογλου και την κάνανε και λάθος. Άμα έχει πρόβλημα ο κ.Αβάνογλου που δώσαμε την συγγραφή του πρακτικού σε κάποιον πιο έμπειρο τον οποίο τυχαίνει να μην τον γνωρίζει αλλά είναι μέλος της οικογένειες του Άρη. Τα πάντα προχωράνε κανονικά και η αύξηση θα γίνει».

Η απάντηση του Αβάνογλου ήταν η εξής : «Ο κ. Στεφανίδης αυτά που λέει τώρα τα έλεγε και τότε, παραμυθιάζουν τον κόσμο με την αύξηση, έχουν καταντήσει τον Άρη να παλεύει κάθε χρόνο για την σωτηρία. Εγώ θέλω τον Άρη να τον δω ψηλά δεν θέλω να είμαι εγώ πρόεδρος, όπως θέλετε εσείς και τον Άρη χαμηλά . Ξυπνήστε Αρειανοί…!»

Τέλος, ο Αβάνογλου κατηγόρησε το Στεφανίδη ότι κάνει διακοπές σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο για την ομάδα και τόνισε πως αν περάσει η μεταγραφική περίοδος δε θα εμφανιστεί κανένας επενδυτής να διοικήσει μία ομάδα που δημιουργήθηκε από άλλους!

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αθλητικά Νέα των Συντακτών" (12/07/2013)