Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

"Έσφιξαν" τα γάλατα...


Ο Άρης, πλέον, πρέπει να κοιτάει και τα αποτελέσματα των αντιπάλων του στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία.

«Ηρθα να βοηθήσω και να βοηθηθώ»


Ο Βαλεντίνος Βλάχος μίλησε στο novasports.gr. Το νέο απόκτημα του Αρη, μιλά για τους λόγους που τον έκαναν να αφήσει τη Μπριζ για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τις ομοιότητες με την κατάσταση που επικρατούσε πέρυσι στην ΑΕΚ, όντας παίκτης της Ενωσης, στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

«Eθνικός και ΕΛ.ΑΣ. δεν σεβάστηκαν τον κόσμο»


Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΠ Άρης για το χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη διαμαρτυρόμενο για την αντιμετώπιση που είχαν οι οπαδοί της ομάδας μας.

«Αφεντικό» στη Θεσσαλονίκη ο Άρης


Ο Άρης αναδείχθηκε νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, κερδίζοντάς τον με 65-55 για τη γυναικεία καλαθοσφαίριση.

«Τιμή μου που βρίσκομαι στον Άρη!»


Γαλουχήθηκε και έμαθε μπάλα στον Αρη. Από μικρό παιδί στα κίτρινα ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης, έμελε να γευτεί τη χαρά της συμμετοχής στην πρώτη ομάδα (της καρδιάς του), όντας δανεικός από τη Γρανάδα! Ιστορίες μιας περίεργης ζωής. Εστω κι έτσι, επέστρεψε και είναι έτοιμος να προφέρει τα πάντα, ώστε να βοηθήσει στην προσπάθεια σωτηρίας του Αρη. Δείτε τι είπε αποκλειστικά στο novasports.gr:  

«Ο Άρης θα παλέψει μέχρι τέλους»


Μετά από 11 χρόνια ο Γιώργος Φοιρός επιστρέφει στον Άρη, αυτή την φορά από άλλο πόστο.

Κάνε αυτό που πρέπει για τον εαυτό σου



Στη λήξη του αγώνα του Γεντί Κουλέ, προφανώς δεν ήμασταν οι μόνοι που ανατρέξαμε στη βαθμολογία και στο πρόγραμμα της λίγκας. Τα δύσκολα είναι κιόλας πολύ δύσκολα για τον Άρη.

Άλλοι "σκοτώνουν" άλλους συλλαμβάνουν



Οι οπαδοί του Άρη είναι στην κυριολεξία στοχευμένοι και από την Ελληνική Αστυνομία.

Ήττα στην έδρα του πρωτοπόρου αλλά με βαθμό


Ο πρωτοπόρος Εθνικός Αλεξανδρούπολης παρότι προηγήθηκε 2-0 σετ χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να νικήσει τον μαχητικό Άρη στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής. Ο Άρης πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για να πιάσει την πρώτη 4αδα.