Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (02/08/2013)


Άλλος Τάτος φέτος...

O Aνδρέας Τάτος θα είναι και φέτος ποδοσφαιριστής του Άρη. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες του ποδοσφαιριστή να έρθει ως ελεύθερος η διοίκηση του ολυμπιακού σκεπτόμενη την περίπτωση του πρώην συμπαίκτη του Τάτου, Μήτρογλου, κράτησε τα δικαιώματά του. Ο Μήτρογλου, υπενθυμίζω είχε απορριφθεί από τον Βαλβέρδε αλλά ο Μαρινάκης δεν τον πούλησε ούτε φυσικά τον άφησε ελεύθερο. Και δικαιώθηκε...


Νέα μεταγραφή για τον Άρη!

H ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κοντοβά! Ο 17χρονος ανασταλτικός μέσος υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Aνακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για Ηλιάδη!

Aνακοίνωση, με αφορμή το πρόβλημα που προέκυψε με τον Δημήτρη Ηλιάδη και την ΕΕΑ, εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης. Η ΠΑΕ δεν διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει την είδηση.

O Hλιάδης διαψεύδει την είδηση περί αντικατάστασής του!

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και κάνουν λόγο για ανάγκη αντικατάστασης του, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, το allaboutaris.com επικοινώνησε με τον Δημήτρη Ηλιάδη.

Διούδης: "Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα!"

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Σωκράτης Διούδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τους στόχους της νέας χρονιάς. Ο 20χρονος διεθνής με την Εθνική Νέων, αναφέρθηκε επίσης και στην ασφάλεια που νιώθουν φέτος οι ποδοσφαιριστές των «κιτρίνων», αλλά και για την Εθνική ομάδα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “ArenaFM”:

Ηλιάδης τέλος από την ΠΑΕ Άρης;


Για να πάρει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο Άρης πρέπει να αντικαταστήσει τον πρόεδρο του Δ.Ηλιάδη σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη!

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (01/08/2013)