Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Kαι ο αρειανός Γκιουλέκας θέλει να βοηθήσει τον παοκ (εκτός από τον Μπουτάρη)...


Όπως φαίνεται κι άλλοι αρειανοί πολιτικοί (εκτός από το Δήμαρχο Γ. Μπουτάρη) επιθυμούν να παράσχουν στήριξη στο προκλητικό αίτημα του Ιβάν Σαββίδη να του χαρίσουν χρέη 22 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Γκιουλέκας, μίλησε στον Arena λέγοντας ότι οι πολιτικοί πρέπει να "σκύψουν πάνω από το πρόβλημα του παοκ" που όπως προσθέτουμε εμείς έχει αδειοδότηση και είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερος και έπλεξε το εγκώμιο του Ρώσου παράγοντα!

"Mάχη" Διούδη - Μπουζάνη


Πραγματική μάχη δίνεται μεταξύ Διούδη και Μπουζάνη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Ξάνθη. Ο Διούδης έχει κάνει κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα και πλέον ο ομογενής γκολκίπερ έχει τις δικές του πιθανότητες να ξεκινήσει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα. 

Πρόκληση για τον ελληνικό λαό η φωτογραφική ρύθμιση για τα χρέη του παοκ!


Όπως είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα, η Πολιτεία είναι έτοιμη να χαρίσει περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ παοκ με φωτογραφική ρύθμιση.

Συνάντηση Ηλιάδη - υποψήφιου επενδυτή


Βάσει των όσων είχε προαναγγείλει και αφού καθυστέρησε αρκετές ημέρες λόγω του θέματος προπονητή, ο Δημήτρης Ηλιάδης αναχώρησε χθες για τις ΗΠΑ και το Λος Άντζελες.

Ο Μαντάκης στην Ξάνθη


Πριν από λίγο ορίστηκε o διαιτητής του αγώνα της Δευτέρας μεταξύ της Ξάνθης και του Άρη στα Πηγάδια στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Στέφανος Μαντάκης (Hμαθίας).

To πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Super Aris (20-26/09/2013)


Βασικοί Ιμπέ και Νταμαρλής;


Ένα από τα «στοιχήματα» που έχει βάλει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον Άρη είναι κι η αφύπνιση του Τζον Ιμπέ καθώς οι «κίτρινοι» έχουν επενδύσει πολλά στον Νιγηριανό άσο.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (20/09/2013)