Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Eπεισόδιο Σούλη με οπαδούς της Α.Ε. Ποντίων Ηρακλής!


Επεισόδιο σημειώθηκε στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της Α.Ε. Ποντίων Ηρακλής, μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου που έδωσε η ομάδα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Θετική εξέλιξη με τα δελτία


Προς θετική κατάληξη βαίνει το θέμα με τα δελτία στον Άρη. 

Σε ζηλεύω Αρειανέ από τη Θεσσαλονίκη. Και θυμώνω!


Ξέρεις πόσο σε ζηλεύω εσένα που ζεις στη Θεσσαλονίκη; Εσένα που κάθε Κυριακή έχεις την ευκαιρία να δεις την ομάδα σου. Εσένα που πανηγυρίζεις κάθε γκολ με χιλιάδες άγνωστους συναρειανούς σου. Ακόμα κι εσένα που φεύγεις θλιμμένος και στενοχωρημένος μετά από ήττες.

ΚΜΑ: «Oι εκλογές είναι κοντά!»


Ανακοίνωση εξέδωσε η Κ.Μ.Α. για το πρόβλημα που έχει η ΠΑΕ με τα δελτία των ποδοσφαιριστών που έχει αποκτήσει: 

«Ο Έλληνας φορολογούμενος δεν θα επιβαρυνθεί ούτε ευρώ από τον Άρη!»


O πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας για την υπαγωγή του συλλόγου στο άρθρο 99, τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και τις συζητήσεις με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο εισαγγελέας ερευνά το συμβόλαιο του Σιστόν!


Ένα από τα πρώτα θέματα που μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» της έρευνας στην ΠΑΕ Άρης του οικονομικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, είναι αυτό του τριπλού συμβολαίου του Ντιόγκο Σιστόν. 

Τελευταίες ελπίδες για τα δελτία


Τις τελευταίες πιθανότητες, ώστε να καταφέρει να εκδώσει τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, θα επιχειρήσει να εξαντλήσει σήμερα ο πρόεδρος του Αρη, Λάμπρος Σκόρδας.

«Όταν υπάρχουν οπαδοί στις κερκίδες είναι σα να έχεις μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί»


«Στο «Λίντο» είχαμε μισούς ημίγυμνους από τη μια μεριά και μισούς από την άλλη, ενώ κάποιοι από αυτούς δεν κοιτάνε καν στο παρκέ, έχουν στραμμένη την πλάτη τους»!